FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tratative intense pentru transferul lui Deian Sorescu. Campioana care insistă pentru dinamovist

Deian Sorescu, Dinamo // foto: Imago
Deian Sorescu, Dinamo // foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 23 august 2021 13:51 / Actualizat luni, 23 august 2021 16:21

Deian Sorescu (23 de ani) este pe picior de plecare de la Dinamo. Legia Varșovia a redeschis tratativele pentru achiziționarea internaționalului român. 

Oficialii campioanei Poloniei îl consideră pe Sorescu omul potrivit să acopere imediat gaura rămasă pe flancul drept, după ce l-au vândut la Celtic Glasgow pe croatul Josip Juranovic (26 de ani), cu 3 milioane de euro.

Legia a făcut o primă ofertă pentru Sorescu în iunie , în valoare de 350.000 de euro, respinsă de Dinamo București.

Legia Varșovia face o nouă ofertă pentru Deian Sorescu

Presa locală scrie că Legia nu a renunțat la ideea de a-l transfera pe jucător de bandă dinamică și a decis să facă o altă propunere. De date aceasta de 500.000 de euro.

Polonezii sunt disperați, deoarece au rămas descoperiți în flancul drept. Fundașul lateral suedez Mattias Johansson (29 de ani), adus în această vară de la Genclerbirligi, a devenit indisponibil, iar sigura opțiune pentru postul de fundaș este în acest moment puștiul Kacper Skibicki (19 ani).

Deian Sorescu, ofertat și de Gaziantep

Dinamo mai are pe masă și o ofertă de la Gaziantep pentru Sorescu. Turcii sunt dispuși să plătească 600.000 de euro.

Despre aceasta a vorbit Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, la Realitatea Sportivă

„Am avut o singură ofertă concretă, apoi ne-au trimis în scris. Cei de la Gaziantep au fost singurii care s-au interesat. Îi dăm credit în continuare lui Deian. Este un jucător foarte important și se așteaptă mult de la el. Știm cu toții că are forță, experiență, deși este un fotbalist tânăr!”

Deian Sorescu, început în forță de sezon

Internaționalul român a punctat cele 5 goluri în cele două victorii din clasament ale roș-albilor, cu Voluntari (3-2) și cu Clinceni (3-1). 

În condițiile în care mercato se închide peste două săptămâni, mai exact pe 5 septembrie, diverși agenți se grăbesc să-i găsească un angajament în străinătate dinamovistului, mai ales că ar fi o afacere interesantă, pentru club, jucători și intermediari.

Astfel, conform surselor GSP.RO, bănățeanul a fost propus și în prima ligă din Turcia, printre grupările abordate fiind și o forță a acestei țări, Trabzonspor. Un club care are șase campionate în palmares, plus nouă Cupe și nouă Supercupe, o grupare cu una dintre cele puternice galerii pe plan continental.

VIDEO. Cătălin Munteanu, despre situația în care se află Dinamo: „E mai rău decât anul trecut!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Atac la „Rege”! Fanii din DDB, dezlănțuiți după Farul - Dinamo: „Băștinașul vrea statuie. «Nasone» fin le are și cu latina”

Dario Bonetti, enervat de doi jucători de la Dinamo » Circumstanțele l-au constrâns să-i ierte!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
demolarii
demolarii  •  24 August 2021, 01:41

Cu fotbalul românesc nu propune subiecte reale pentru jurnaliștii de sport din Romania, aceștia fabrică știrii pornind de la ipoteze trecute și fabuland intr-o mișcare asemănătoare pendulului lui Foucault, scriu in continuu despre Dinamo și Sorescu. Doar ca Sorescu nu stie ce joacă de 3 meciuri, si oscilează intrebandu-se cine e de fapt marfa? 1. El și atunci trebuie sa joace arătând că știe ce joacă! 2. Clubul Dinamo și atunci pentru el e de ajuns ca e in echipă! Deci? Eficienta lui e de 2 din 6, adică 30%. Cum, între timp si celelalte echipe s-au trezit că a început Liga I, iar la Dinamo jucătorii au intrat într-o automultumire dată de 6 puncte, s-ar putea ca procentul sa scadă. Problema e ca in fotbalul adevărat, oamenii sunt profesioniști nu pseudo profesioniști ca cei legitimați de LPF....

creeperno115
creeperno115  •  23 August 2021, 22:34

Pana la finalul perioadei de transferuri, apare oferta de 1 milion

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  23 August 2021, 18:26
Postat de adrianna. pe 23 August 2021, 18:00

Te arde me matze rau, te cred.

Da silvica, esti un invingator :))) Ciobanul a vandut pe maruntis singurul jucator de perspectiva pe care-l mai avea si tu esti fericit :))) BHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Si ziceai ca esti suporter, nu postac, este? :)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează