FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tensiuni la Dinamo! Vedeta echipei, liber la transfer: „Mi-au dat această hârtie după o discuție mai aprinsă”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 08:40 / Actualizat marti, 25 mai 2021 09:11

Mijlocașul Deian Sorescu (23 de ani) a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo în acest sezon, dar este liber să plece la oricine achită un milion de euro!

Jucătorul convocat de Mirel Rădoi la națională pentru meciurile cu Anglia și Georgia spune că are o hârtie din partea clubului potrivit căreia poate pleca pentru 1 milion de euro. Sorescu dezvăluie că a primit acea hârtie după o discuție în contradictoriu cu șefii echipei.

Deian Sorescu, gata să plece de  la Dinamo

„Mai am contract la Dinamo până în vara lui 2023. Cei din conducere mi-au dat o hârtie prin care pot pleca pentru 1 milion de euro. Nu pot să zic că m-am simțit apreciat, pentru că acea hârtie nu a venit dintr-o bucurie sau un motiv de apreciere.

A venit dintr-o discuție mai aprinsă și dintr-o dezamăgire din partea celor care lucrează la birou. Am discutat ceva și s-a întâmplat altceva. Așa a apărut această hârtie. Nu pot să zic că e o bucurie sau o apreciere.

Nu știu ce a primit clubul, dar la mine nu a ajuns nicio ofertă. Nu a discutat nimeni și nu m-a sunat niciun agent. Mai am contract și primul pas e să se întâlnească cluburile între ele, iar apoi ajunge discuția și la mine. Nu știu nimic legat de viitorul meu”, a spus Sorescu pentru Fanatik.

Ar fi păcat ca un număr atât de mare de jucători să părăsească clubul. Va fi o dezbinare totală. Am discutat între noi și știm că unii își termină contractul. Vor să rămână, dar nu cred că s-au înțeles
 – Deian Sorescu

Folosit și ca fundaș dreapta, Deian Sorescu a bifat 42 de meciuri pentru Dinamo în toate competițiile. A reușit 8 goluri și 10 pase de gol.

1.000.000 de euroe cota lui Deian Sorescu, potrivit transfermarkt

VIDEO Soluția lui Constantin Anghelache pentru supraviețuirea lui Dinamo: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013, iar Uhrin să rămână”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Un titular a plecat de la Dinamo și dă cărțile pe față: „Sunt neplătit din decembrie! Depun memoriu”

Ultima strigare » În ce condiții rămâne Diego Fabbrini la Dinamo + Craiova lui Mititelu stă la pândă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
fecesebistu1986
fecesebistu1986  •  25 Mai 2021, 13:30

mimamo-i moarta de foame! Toti jucatorii importanti isi fac bagajele!

powerdinamo
powerdinamo  •  25 Mai 2021, 12:12

Important ca jucatorii sa fie respectati,dragoste cu sila nu se face,e clar,acum pretul este corect sau umflat??d.p.m.d.v.trebuie intai discutat cu JUCATORUL,ce vrea sa faca mai departe,dupa care trebuie avut in vedere si interesul clubului ,perspectivele pe care le are sau nu le are in continuare si luata decizia cea mai corecta.

bodystyle74
bodystyle74  •  25 Mai 2021, 10:36

Asta mi se pare un pret corect pt un jucator de banda care poate acoperii doua posturi. Chiar si asa nu va da nimeni in Romania 1 mil.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează