FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Denis Ciobotariu devine numărul 1! Eugen Neagoe îl va folosi în locul lui Ricardo Grigore

Denis Ciobotariu, Dinamo
Denis Ciobotariu, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 08:32

Eugen Neagoe îl preferă în centrul apărării pe Denis Ciobotariu în detrimentul obișnuitului Ricardo Grigore.

Până acum, „Ricci” era titularul incontestabil având în vedere regula U21, dar acesta ar putea face rocadă cu Denis.

Regula care obligă cluburile din Liga 1 să aibă un jucător U21 pe teren l-a transformat pe Ricardo Grigore, 20 de ani, în titular incontestabil în defensiva lui Dinamo. Atât Florin Bratu, cât și Mircea Rednic s-au bazat pe stoper în axul central al apărării. Totuși, conform surselor GSP, noul tehnician al „câinilor”, Eugen Neagoe, pare convins să îl titularizeze pe Denis Ciobotariu, 21 de ani, în sezonul ce stă să înceapă.

„Geană” consideră că Denis are un plasament superior celui pe care l-a arătat Grigore, asta în ciuda experienței superioare pe care „Ricci” a acumulat-o în ultima perioadă.

Rednic era cu „Ricci”

În cantonamentul de iarnă din Antalya, fostul antrenor al „haitei”, Mircea Rednic, a insistat foarte mult cu Ricardo Grigore, considerându-l pe Ciobotariu cel mult rezerva lui „Ricci”.

„Puriul” le-a dat ambilor jucători șanse egale, dar l-a criticat pe „Ciobi” aproape în fiecare moment în care acesta a atins mingea în partidele de pregătire din Turcia. Rămâne de văzut dacă Ciobotariu va profita de șansa pe care Neagoe este dispus să i-o ofere, sau Grigore va reveni pe poziția de primă variantă.

16meciuri a jucat Ciobotariu pentru Dinamo în Liga 1 sezonul trecut. Grigore a bifat 26 de meciuri, marcând și un gol

700.000 €valorează Grigore în acest moment, conform transfermarkt.de, Ciobotariu e cotat la 500.000 de euro

I-a încercat în benzi

Eugen Neagoe ar vrea să aibă un cuplu de stoperi experimentați, format din Kilmavicius și Bejan. Fiind forțat de regula U21 care din noul sezon impune doi jucători tineri în teren, „Geană” i-a încercat pe Denis Ciobotariu pe postul de fundaș dreapta, iar pe Ricardo Grigore, fundaș stânga. Cei doi nu s-au ridicat la așteptările antrenorului, care a renunțat la ideea de a juca în benzi cu cei doi fotbaliști tineri.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  11 Iulie 2019, 07:43

Faptul ca sunt solutii, e rau!?

ionut.07
ionut.07  •  10 Iulie 2019, 14:09

Grigore să fie la mijloc alături de Nistor și cel de la Astra, iar în centru să fie Klimavicius și Bejan, întrucât cei doi au experiență. Deocamdată, și Sorescu e eligibil ptr acea regulă și poate juca în stânga, unde a mai jucat. Moldoveanu nu are calitățile necesare ptr acel post. Iar în atac Montini. Mă rog... Neagoe știe mai bine.

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  10 Iulie 2019, 13:03

Ricardo Grigore titular incontestabil? VICTOR VRANCEANU LOVESTE DIN NOU!!! :))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close