FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA Dinamo turează motoarele la maximum: pe lângă cei trei jucători sosiți în Slovenia, luni se mai fac două transferuri

Cristi Costin (dreapta), pe lista lui Dinamo. Foto: Imago Images
Cristi Costin (dreapta), pe lista lui Dinamo. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2023 10:43 / Actualizat duminica, 02 iulie 2023 16:13

Dinamo i-a adus pe portarul Adnan Golubovic (27 de ani) și pe atacanții Gonçalo Gregorio (28 de ani) și Hakim Abdallah (25 de ani). Sunt semnale clare că luni vor fi rezolvate mutările lui Dennis Politic (23) și Cristi Costin (25).

Dinamo a rezolvat aducerea a trei jucători în cantonamentul din Slovenia, fotbaliști care sunt așteptați azi, duminică, la lucru, pe gazon, în amicalul pe care „haita” îl va disputa contra maghiarilor de la Zalaegerszeg (locul 9 în prima divizie).

Anunț-șoc în fotbalul european » PSG, aproape să îl dea pe Neymar la Barcelona
BARCELONA
Anunț-șoc în fotbalul european » PSG, aproape să îl dea pe Neymar la Barcelona

Portarul Golubovic, atacanții Goncalo Gregorio și Hakim Abdallah de-abia așteaptă să joace în echipamentul alb-roșu. Cei trei au acorduri cu clubul din Ștefan cel Mare, așa cum au transmis oficialii grupării, iar atunci când se ridică interdicția, zilele viitoare, vor fi semnate și angajamentele.

Dennis Politic, CV impresionant la 23 de ani

Luni, sunt estimate a se rezolva alte două mutări importante pentru formația roș-albă. Un alt jucător ofensiv, Dennis Politic, 23 de ani, ex- Cremonese, dar și o opțiune defensivă, Cristi Costin, 25 de ani, ex-FC Voluntari, jucător de bandă dreapta.

Politic se mândrește cu faptul că a făcut junioratul la Manchester United, club care l-a luat din România în 2012, pe când avea doar 12 ani.

30.000 de euroau plătit italienii în schimbul lui Politic, însă l-au cedat, împrumut, la Port Vale, în liga a treia engleză

Dennis Politic nu a reușit să se impună, iar în 2018 a fost cedat la Bolton, formație de care a aparținut până în vara anului 2022. 

A evoluat împrumut în ligile inferioare din Anglia, pentru Salford și Port Vale, iar anul trecut a semnat cu Cremonese, formație care a retrogradat în Serie B.

24 de meciuriși două goluri a adunat Politic la Port Vale în League One

Cristi Costin, pe lista lui Dinamo

Cristi Costin, 25 de ani, poate juca și fundaș, și mijlocaș dreapta. Ardeleanul a început fotbalul la UTA, a continuat la Reșița, în urmă cu patru arădenii l-au cedat la FC Voluntari pentru 50.000 de euro. 

Fotbalistul a marcat un gol important, și mediatizat, în ediția 2021/2022, în penultima etapă, în poarta celor de la FCSB. A egalat pe final de partidă pe Național Arena, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar roș-albaștrii au pierdut titlul, câștigat de CFR Cluj.

600 de mii de euroeste cota lui Costin conform transfermarkt

37 de meciuri, 1 gol și 2 assist-uri a adunat Costin pentru Voluntari în ultima ediție

VIDEO. Adevăratul motiv pentru care Ovidiu Burcă a acceptat să preia Dinamo

Citește și alte știri:

Dinamo blindează atacul! Vârful adus a înscris 26 de goluri în 2 ani

Ovidiu Burcă a plecat din cantonamentul lui Dinamo din Slovenia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
creeperno534
creeperno534  •  02 Iulie 2023, 22:41

Burca si Glavan decid transferurile

jean_valjean
jean_valjean  •  02 Iulie 2023, 19:39
Postat de calinescu_ pe 02 Iulie 2023, 13:16

Dinamo avea mai mare nevoie de un fundas central si un mijlocas defensiv decat de un varf sau un portar ...!!!

Mijlocas defensiv ?! Acolo este batut in cuie Larrucea..rezerve la el pot fi Bena,cei doi Rosu..chiar si Iglesias poate cobora la inchidere ! Dupa cei doi atacanti,avem nevoie de un fundas central, fundas dreapta si vreo 2 aripi ofensive..eu nu ma bazez pe Bani..iar Bordusanu se tot accidenteaza !

jean_valjean
jean_valjean  •  02 Iulie 2023, 19:27
Postat de tictictic pe 02 Iulie 2023, 16:51

Imi cer iertare, dar acestea NU sunt transferuri, din moment ce Dinamo n-are drept legal (inca) sa faca transferuri! Pe de alta parte, incerc sa-mi inchipui cam ce valoare au jucatorii aia (mai ales cei veniti din afara tarii) care au ajuns sa semneze cu Dinamo desi stiu ca (inca) nu pot fi legitimati... :) Pentru ca, daca ei habar n-au, s-ar presupune ca macar impresarii lor sunt in cunostinta de cauza... La fel si in cazul jucatorilor ce semneaza contracte cu CSA Talpan, desi cunosc bine ca vor juca numai amicale, echipa neavand drept legal de promovare... Sau poate tocmai d-aia; ca e o leafa mica de 1-2 mii de euro pe luna, dar sigura si platita la zi de la bugetul statului... P.S.: Cu astfel de cluburi ajunse in asemenea hal, nu putem spera ca fotbalul romanesc sa iasa din mocirla in care s-a scufundat astazi...

" Ce valoare au Ghezali, Iglesias si Larrucea daca au semnat cu o echipa din liga 2 "? Asta va intrebati vara trecuta..! Sigur au inchis gura tuturor ! Poate o fac si astia...!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează