FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo devalizată! Negoiță se pregătește să vândă încă un jucător de bază

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 19:39

După plecările lui Costache și Anton, Dinamo ar putea rămâne și fără un al treilea jucător important în această iarnă.

Este vorba de Steliano Filip, care negociază cu echipe din Turcia, Azerbaidjan, dar și o altă formație din Serie B, anunță TV Pro X.

Conform sursei citate, Negoiță și-a dat acceptul pentru vânzarea lui Filip, în schimbul căruia speră să obțină 400.000 de euro, o sumă mult mai mică însă decât spera în urmă cu mai multe luni, când a cerut peste un milion de euro.

Vânzările în masă de la Dinamo confirmă încă o dată că Negoiță nu mai e interesat să investească în "Ștefan cel Mare" și că plecarea lui de la club e iminentă.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (38)
mosvasile
mosvasile  •  27 Decembrie 2017, 14:50

Povesti de iarna!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  27 Decembrie 2017, 12:42

sa dea dumnezeu sa ajunga dinamo in play off si atunci o sa vedeti voi ce le va face fcsb-ului.o sa patiti la fel ca anul trecut unde v -a rupt pe unde v-a prins .

dvd1
dvd1  •  27 Decembrie 2017, 09:06

care devalizare? se uita cineva la ce scrieti? ride lumea de voi cind vad asa ceva. Dinamo nu are nici macar 1 jucator de Liga 1 (care oricum e cel mai slab campionat din lume). Nici pe maidan nu sint buni. Sa plece toti pina la ultimul. Nu e nici o pierdere. Si asta e valabil pt toti. Huo Dinamo pt unde ati ajuns.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează