FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri halucinante din viesparul de la Dinamo: au sărit jucătorii să-l bată pe Șerdean? Prunea a izbucnit: „Cum să nu te urci pe pereți?”

Dorin Șerdean nu mai e tolerat de jucătorii lui Dinamo
Dorin Șerdean nu mai e tolerat de jucătorii lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 11:00 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 12:02

Dinamo e pe marginea prăpastiei, iar situația din Ștefan cel Mare devine pe zi ce trece mai îngrijorătoare. Fotbaliștii au fost amânați din nou de conducere, noul termen pentru primirea restanțelor salariale fiind luni, 11 ianuarie. 

Doar că, vineri, la ședința la care au participat jucătorii și președintele Dorin Șerdean, lucrurile au degenerat. Câțiva dintre liderii „câinilor” s-au întâlnit cu mâna dreaptă a lui Cortacero (n.r - Șerdean), care i-a amânat din nou pe fotbaliști.  

Au sărit jucătorii lui Dinamo să-l bată pe Șerdean?

Jurnalistul Digi Sport Viorel Grigoroiu a dezvăluit în această dimineață, la emisiunea „Digi Sport Matinal”, o întâmplare halucinantă care s-ar fi petrecut la ședința de ieri. Potrivit acestuia, unul dintre jucătorii lui Dinamo n-ar mai fi suportat promisiunile venite dinspre șefi și ar fi sărit la gâtul lui Dorin Șerdean, pe care l-ar fi amenințat cu bătaia. 

Prezent în studio, Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a răbufnit: „Jucătorii lui Dinamo sunt aproape să fie evacuați din case. Nu-ți vine să te urci pe pereți?”.

Șerdean, către jucători: „Luni vor intra banii”

Liderii jucătorilor, Ante Puljici, Tomas Mejias, Paul Anton și Deian Sorescu, plus antrenorul Ionel Gane s-au întâlnit cu Dorin Șerdean, iar președintele executiv le-a oferit un episod jenant dinamoviștilor. „Și eu aștept banii să intre, sunt la fel ca voi, aștept. Luni vor intra banii", le-a transmis omul lui Pablo Cortacero. 

Fotbaliștii lui Dinamo vor să negocieze, de săptămâna viitoare, obținerea dezlegărilor pentru a deveni liberi de contract, în cazul în care nu vor fi plătiți nici luni.

Ante Puljic: „Nimeni nu mai crede nimic”

„Nimeni nu mai crede nimic! Orice ar spune unul sau altul, echipa trebuie informată. Nu știm ce va fi mâine, situația e cât se poate de gravă. Problemele nu sunt mari, mari, sunt uriaș de mari. Vom vedea mâine la Săftica, vom vorbi toți băieții, să vedem ce vom face. Dinamo nu merită așa ceva, sunt oameni care-și bat joc de istoria clubului pentru care au muncit atâția oameni de bine în zeci de ani. Chiar suntem bulversați, nu stim ce va fi. Dar e foarte grav", a spus Puljic pentru GSP.ro. 

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Hermannstadt - Dinamo 

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV „La Dinamo, se va întâmpla ceva de proporții în două săptămâni” » Cine e omul din umbră care e gata să ajute DDB

Dinamo, faza pe grevă sau apel la LPF!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  09 Ianuarie 2021, 22:40

Intre jucatori si oficiali trebuie sa existe respect reciproc

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  09 Ianuarie 2021, 17:13

serdean si talnar : DEMISIA !!!

sorinache
sorinache  •  09 Ianuarie 2021, 16:48

După ce că jucătorii sunt vai de capul lor, mai așteaptă și Serdean să îi între banii.:)) Pentru merite deosebite. Hai, băieți! Donați, ca să aibă și gura lui Serdean ce mânca!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează