FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Situația e mai dramatică decât în primăvară » Cine ajută clubul cu bani, Contra, ținut în funcție de PCH, Cortacero e de negăsit

Dinamo e într-o situație ce pare fără ieșire +18   FOTO
Dinamo e într-o situație ce pare fără ieșire

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 09:07 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 09:25

DINAMO. „Câinii" sunt infectați cu haos. Cosmin Contra e hulit de fanii de pe net, Cortacero e în țara promisiunilor neonorate, jucătorii sunt dezorientați, clubul trăiește din mila sponsorilor care mai achită sume cât să reziste câteva zile.

Dinamo a strâns 5 eșecuri consecutive, s-a obișnuit cu înfrângerea. Jucătorii privesc în gol la finalul partidelor sau au capul plecat, se tem de ceea ce este mai rău întrucât nu se știe când vor mai primi salariile. Momentan, au două luni restante, dar cei nou veniți nu au încasat niciun ban. 

Gazeta prezintă situația curentă, care este mai dramatică decât în primăvară, când Negoiță anunțase că nu va mai investi niciun leu și clubul trăia din mila suporterilor.

  1. Au intrat niște bani la Dinamo, da! Doar că nu sunt bani de la Cortacero, ci de la Unibet, sponsorul oficial al roș-albilor, iar din suma respectivă trăiește echipa, deplasări precum cea de la Constanța și ceea ce va urma în această lună. Don Pablo n-a trimis nici acum prima tranșă, de 400.000 de euro, promisă de mai multe săptămâni, iar la echipă nimeni nu mai crede nimic
  2. Contra nu are de gând să-și dea demisia, cu toate că a ajuns să fie hulit în mediul online. Suporterii care-și exprimă opiniile pe internet sunt împotriva antrenorului de 44 de ani, "Guriță" păstrează totuși încrederea ultrașilor din PCH. Cosmin își permite să-i critice pe șefi - "Și eu mă simt păcălit" -, dar nu vrea să renunțe, chiar dacă n-a luat niciun ban. Nu dorește să fie asociat cu un mare eșec, are clauză de 300.000 de euro, iar jucătorii i-au transmis public că-i sunt fideli, deși nu se vede la rezultate deloc. Nici nu are cine să-l dea afară, Cortacero e prin Spania, Rufo Collado e cu Contra, de voie, de nevoie.
  3. Jucătorii au purtat banderole pe braț, ca formă de protest pentru situația incertă, restanțe salariale și viitorul sumbru ce se anunță, ca să nu apeleze la grevă. Fusese luată în calcul o eventuală formă de protest mai dură, dar ar fi fost afectat programul de pregătire, așa cum s-a întâmplat la începutul lunii iunie, când Dinamo a refuzat să meargă să joace un amical la Voluntari. Fotbaliștii au apelat la banderole, pentru a trage un semnal de alarmă.

Trebuie să scoatem echipa din subsolul clasamentului. Avem nevoie de o victorie fiindcă pe plan emoțional ne afectează toată situația ce înconjoară clubul. Așa cum am strâns 5 eșecuri, dacă batem Astra, poate legăm 5 meciuri câștigate și lucrurile vor fi diferite - Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Tot vestiarul e cu Contra. E o persoană foarte bună, un antrenor excelent. Trebuie să continuăm să muncim. Am protestat nu pentru bani, este un mic avertisment vizavi de toată situația din jurul echipei - Ante Puljic, fundaș Dinamo

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din Viitorul - Dinamo 2-1:

+14 FOTO

VIDEO Anghelache, despre eroarea capitală făcută de spaniolii de la Dinamo: „Au ruinat prea repede echipa”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cât de gravă e situația de la Dinamo: „Și-au luat coada între picioare și au plecat din România. Nu le pasă!”

Cine e acum favorită la câștigarea titlului în Liga 1: schimbări importante față de startul sezonului » Surprinzător: Dinamo le ia fața revelațiilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
mehighms
mehighms  •  11 Noiembrie 2020, 08:19
Postat de creeperno pe 10 Noiembrie 2020, 22:47

Azi s-au virat bani pentru salariile restante si avocatii lui Cortacero se ocupa de marirea de capital si zilele urmatoare se va discuta cu ceilalti actionari despre cand sa se faca marirea de capital

inca dormi?

creeperno
creeperno  •  10 Noiembrie 2020, 22:47

Azi s-au virat bani pentru salariile restante si avocatii lui Cortacero se ocupa de marirea de capital si zilele urmatoare se va discuta cu ceilalti actionari despre cand sa se faca marirea de capital

baddog26
baddog26  •  10 Noiembrie 2020, 19:16
Postat de mariuss72 pe 10 Noiembrie 2020, 12:16

Daca nu apare o minune, Dinamo intra in faliment, probabil nici nu va termina campionatul. Marea vina apartine celor de la Lpf/Frf, care permit aparitia unor astfel de ***.

Pai când tot veneau pe banda rulantă acei jucători, pe salarii astronomice, pentru liga I, nu v ați pus întrebarea de unde vor scoate aia atâția bani?

Vezi toate comentariile (48)
Comentează