FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Diogo Salomao pleacă de la Dinamo! Mircea Rednic a dezvăluit destinația

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 11:05

Diogo Salomao (30 de ani) este aproape să semneze cu Al-Hazem, echipa antrenată de Daniel Isăilă.

Mircea Rednic a recunoscut că șansele mijlocașului portughez de a continua la Dinamo sunt minime.

„Isăila l-a văzut,  rămâne ca zilele astea să semneze. Dacă va trece vizita medicală, atunci va semna acolo. Nu cred că se va întoarce în țară”, a confirmat Mircea Rednic. 

Al-Hazem ocupă locul 13 în prima ligă din Arabia Saudită, cu 16 puncte acumulate în 17 etape. Formația lui Isăilă este în acest moment pe loc retrogradabil. 

Diogo Salomao, 30 de ani, este golgeterul lui Dinamo, marcând 6 goluri în 19 meciuri. Portughezul a venit la Dinamo în iulie 2017 și a mai jucat la echipe precum Sporting Lisabona, Deportivo La Coruna sau Mallorca.

1.000.000 €este cota lui Salomao, potrivit transfermarkt.de

Vezi și: 

Dan Nistor pune degetul pe rană: „Dinamo e mai puternică, dar e greu să ajungem în play-off” » Avertisment pentru rivale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
danirovl
danirovl  •  02 Februarie 2019, 14:45

Nu stiu ce nu ai place lui rednic...dar omul stie fotbal!...mai ales acum ca are si el cu cine sa joace. E o greseala daca este trimis in alta parte..CLAR SI FARA DUBII!!!

259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  02 Februarie 2019, 14:38

Vorbiti prostii, diego a fost unul dintre cei mai buni straini care au jucat in romania, nu stiti fotbal, luati si vizionati filmari cu el daca nu l ati urmarit live.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Februarie 2019, 13:16
Postat de burgman pe 02 Februarie 2019, 12:26

Mah, nici nu le-a facut de ras, dar nici n-a rupt gura targului! Un jucator firav si fara viteza, fara explozie, doar o idee tehnic. Nici o pierdere pentru Dinamo.

daca avea si el coechipieri mai rasariti langa el poate altcumva statea treaba. Nistor era singurul care incerca pase in fatza si Salomao era singurul care incerca un dribling sau o depasire. Cam ce facea Vali Lazar. Si Lazar cand a avut cu cine juca a fost senzational. Cand nu a avut cu cine, nu prea. Langa Cooper, Gomelt si Hanca si pe Messi daca il puneai nu cred ca facea mare branza. Cooper si Gomelt cat au fost la Dinamo nu cred ca au dat 3 pase bune in fatza iar din urma avea de ales intre Popovici si Olteanu. in conditiile astea eu zic ca Salomao e fost foarte bun. Sa-l fi avut Rednic in mandatul trecut in locul lui Essombe...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează