FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Duel inedit între FC Voluntari și Dinamo » „Câinii” praf în deplasare, ilfovenii praf acasă

Articol de - Publicat joi, 06 februarie 2020 16:06

Dinamo e cea mai slabă pe terenurile adverse, dar are nevoie de victorie pe stadionul „lanternei” FC Voluntari, echipa cu cele mai puține puncte obținute pe propriul gazon. 

  • FC Voluntari - Dinamo se joacă duminică, de la ora 17:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

Ca să continue cursa pentru play-off, roș-albii trebuie să obțină victoria duminică seară, la Voluntari. Ușor de spus, greu de realizat, chiar dacă Voluntariul este victima perfectă pentru „câini”. 

Dinamoviștii au toate motivele să fie îngrijorați. Au fost praf în deplasare în actuala ediție. Cea mai slabă din Liga 1. A obținut o singură victorie, cu Sepsi (1-0), pe 2 septembrie, și două remize, cu FCSB și cu Clinceni.  

În rest, eșecuri pe linie: cu Viitorul, CFR, Poli Iași, Chindia, Astra, U Craiova, Hermannstadt și Botoșani. Golaverajul, 11-26, spune totul. Până și Hermannstadt, a doua cea mai slabă echipă în deplasare, chiar dacă are tot 5 puncte adunate "afară", măcar are un deficit de -14 la golaveraj. 

Roș-albii merg să joace la Voluntari contra celei mai slabe formații pe teren propriu. Echipa condusă acum de Teja nu are nicio victorie acasă. Doar două remize și opt eșecuri, golaveraj 5-18. Singurele două victorii, cu FCSB și cu Clinceni, sunt în deplasare. 

Celelalte echipe din subsolul clasamentului la capitolul „cele mai slabe pe teren propriu” sunt Clinceni și Chindia, dar până și ele au 13 puncte obținute acasă. Un alt detaliu care-i ajută, psihic, pe dinamoviști: au 13 victorii și o remiză în confruntările directe cu ilfovenii, golaveraj 31-11. Singura dată când n-au putut învinge Voluntariul a fost în ultima etapă a play-out-ului trecut, 0-0, iar Dinamo a terminat pe locul 9, cel mai slab din istorie.  

5 punctee distanța dintre Dinamo și locul 6, ultimul de play-off, ocupat acum de FC Botoșani

3 etapemai are de disputat echipa lui Uhrin din sezonul regulat: cu Voluntari (d), FCSB (a) și Gaz Metan (d)

400.000 de lei + 200.000 de lei 

Suporterii înscriși în programul DDB au achitat clubului 400.000 de lei, din care s-au plătit salariile jucătorilor de la prima echipă (329.702 lei), drepturile financiare ale staff-ului tehnic (56.048 lei), toate pentru luna noiembrie 2019, precum și salariile juniorilor dinamoviști (14.250 lei) pentru luna decembrie a anului trecut.  

„Un prim pas important pentru obținerea licenței a fost făcut” apare scris în comunicatul emis de club, pe lângă mulțumirile de rigoare! Mai mult, fanii din PCH au anunțat că vor vira peste câteva zile alți 200.000 de lei în contul clubului, pentru a acoperi o parte din salarii pe luna ianuarie. 

Match preview FC Voluntari - Dinamo

Citește și: 

EXCLUSIV Dinamo mai face un transfer! Dusan Uhrin a cerut de urgență un fundaș central

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  07 Februarie 2020, 06:59
Postat de creeperno999 pe 06 Februarie 2020, 22:49

Foarte usor meciul. Viitorul si gazul trebuie sa piarda etapa pentru a ne pastra sansele la playoff

Botosani e problema,amice...au program mai usor..

creeperno999
creeperno999  •  06 Februarie 2020, 22:49

Foarte usor meciul. Viitorul si gazul trebuie sa piarda etapa pentru a ne pastra sansele la playoff

Vezi toate comentariile (2)
Comentează