FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dumitru Dragomir explică cine ar trebui să o cumpere pe Dinamo: „Badea și Borcea nu se vor băga”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 20:43

Dumitru Dragomir (73 de ani) a vorbit despre problemele de la Dinamo, unde patronul Ionuț Negoiță încearcă de luni bune să vândă pachetul majoritar de acțiuni.

„E o nenorocire ce s-a întâmplat cu marile cluburi ale acestei țări. Rapidul îl avea pe Copos, nu-i lipsea nimic echipei. S-au urcat fanii pe el, s-a dus galeria cu colivă la procesul lui. Apoi s-a ales praful. Asta văd că se întâmplă și la Dinamo. 

Negoiță ar trebui să fie felicitat, Dinamo ar fi avut soarta Rapidului fără el. El mi-a făcut rău, dar am stat și am judecat: clubul avea datorii de 24 de milioane de dolari, datorii pe care ANAF-ul le-a șters datorită fraților Negoiță. Dar apoi s-a speriat și Negoiță și a zis: «Mă înjură niște terchea berchea»”, a spus Dragomir, la Realitatea TV.

Dragomir: „Un primar ca Tudorache să se ocupe de Dinamo”

Fostul președinte al LPF a vorbit apoi și despre posibilitatea ca Nicolae Badea și Cristi Borcea, doi dintre foștii acționari ai „câinilor”, să revină în „Ștefan cel Mare”.

„Vă spun eu că Badea și Borcea nu se vor băga. Am stat de vorbă cu ei, au fost doi dintre cei mai mari conducători pe care i-a avut fotbalul românesc în ultimii 30 de ani. Tot oameni ca ei ar putea să investească la Dinamo, la fel de bine cum ar putea veni și un primar cum e cel al sectorului 1 (n.r - Daniel Tudorache)”, a declarat Dragomir. 

VIDEO // Ionuț Negoiță îi atacă pe conducătorii care au trecut pe la Dinamo

Vezi și: 

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță a găsit vinovații pentru lipsa performanțelor: „Foarte puțini se pricep, nu prea ai de unde să alegi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
1745flo
1745flo  •  28 Ianuarie 2020, 19:02
Postat de anastasiu pe 27 Ianuarie 2020, 00:16

Auzi ce poate sa spuna asta, badea si borcea sunt unii dintre cei mai mari conducatori din fotbalul romanesc din ultimii 30 de ani!!! Au fost dintre cei mai mari hoti din fotbalul romanesc, e adevarat insa, corb la corb nu-si scoate ochii!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cry_67
cry_67  •  27 Ianuarie 2020, 14:01

Intr-o tara in care DOAR puscariasii, hotii, clanurile, mafia si coruptii, conduc... am spus totul! ce sa te mai astepti la acesti indivizi ce au contribuit masiv la DEMOLAREA sportului, in general, in Romania?! Handball - invatam toata Europa, Asia si Africa cum se joaca sportul asta si acum rupem necalificarile! Fotbal - o sa murim cu totul! Canotaj - Nu existau podiumuri fara echipajele noastre de 7+1, sau 2.. acum... Gimnastica - Podium cu 2 medalii mai mereu si poate chiar OCUPAt de fetele noastre.. acum.. NICI MACAR NU NE-AM CALIFICAT baieti!!! Box, Scrima, samd... a murit totul!!! Datorita oamenilor precum dumneavoastra domnule Dragomir!!! Va multumim tuturor din suflet... arde-ati in iad sa ardeti!!!!!

sorindrag
sorindrag  •  27 Ianuarie 2020, 09:32

in emisiunea cu pricina de pe realitatea, acest interlop batran, impreuna cu cel mai mare fan al marcii saniuta, balbaitul care de cand a iesit mircea sandu la pensie numai tuna si fulgera, au dezbatut aprins situatia sportului romanesc, iar cel mai utilizat cuvant a fost "puscaria", au plans pe umarulul tuturor excrocilor care au ruinat sportul romanesc scotand in evidenta doar cele cateva fapte pozitive facute de acestia, uitamd insa sa vorbeasca de sumele uriase care le-au obtinut din sport prin devalizare cluburilor pe care le-au bagat in faliment!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează