FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1

DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1 // Notele încă unui meci de coșmar: doi dinamoviști au fost PENIBILI cu Dunărea Călărași

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 08:43

Dinamo nu a depășit seria negativă nici la primul meci cu Mircea Rednic pe bancă. Roș-albii au remizat pe teren propriu cu Dunărea Călărași, 1-1, și au rămas pe loc de baraj după 12 etape. 

"Câinii" și-au arătat din nou vulnerabilitățile din zona defensivă. Mihai Popescu și Teddy Mezague, fundașii centrali ai lui Dinamo, au făcut câteva gafe uluitoare. Românul a primit nota 4, în timp ce Mezague, autorul unei erori inexplicabile la golul oaspeților, a primit nota 3.

Evoluții slabe au avut și alți 6 dinamoviști: Olteanu, Cooper, Gomelt, Grozav, Subotici și Moldoveanu au primit toți nota 5.

Sergiu Hanca, reprofilat de noul antrenor pe postul de fundaș dreapta, a avut parte de un meci complicat și a avut mari bătăi de cap cu Nicolae Carnat, mijlocașul stânga al Dunării. Hanca a fost totuși cel mai sigur fundaș al lui Dinamo și a primit nota 6. 

Cel mai bun om al echipei lui Rednic a fost Daniel Popa. Introdus pe teren după pauză, atacantul a înscris unicul gol al lui Dinamo.

Mediop, marcatorul golului Dunării Călărași, a fost cel mai bun om al oaspeților și a fost recompensat cu nota 8. Dan Alexa, tehnicianul nou-promovatei, a primit nota 7, mai mult decât Rednic, care a fost notat cu 6. 

Vezi și: Mircea Rednic pune tunurile pe jucători și anunță transferuri importante: "Ăsta e lotul! Trebuie să ne mișcăm rapid"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
289936404944028
Mirel Bodnarciuc  •  23 Octombrie 2018, 23:46

Bun rezultat... cu steaua sa pierdeti cu 5 - 0 ... ai inteles Rednic !

289936404944028
Mirel Bodnarciuc  •  23 Octombrie 2018, 23:44

Hai cu dinamo... in liga a IV-a !

jony1973
jony1973  •  23 Octombrie 2018, 23:04

Eu am scris aici ca avem jucatori foarte lenti pe faza de aparare: Katsikas, Mezague, Gomelt, Popescu si un atacant lipsit total de talent Subotic. In afara acestor 5 jucatori, care nu au ce cauta pe terenul de fotbal, se mai poate renunta usor la 2-3 jucatori in iarna.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează