FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0

DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0 // Mircea Rednic, mesaj pentru Dan Nistor: „Poate așa va fi chemat la națională”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 21:41

Dinamo s-a impus în fața Dunării Călărași, scor 2-0. Mircea Rednic e mulțumit de prestația elevilor săi, în fața unui adversar „mai bun decât în sezonul regulat”.

„Așteptăm  ca Nistor să marcheze în continuare, să ofere pase de gol, pentru a fi chemat la echipa națională. Trebuie să treacă peste supărarea că am ratat play-off-ul. Nu îi convine nimănui. E și vina lor, dar acum trebuie să privim în viitor, să construim pentru sezonul următor.

Ne-am apărat excelent, am avut și situații bune pe contraatac. Am obținut ce ne-am propus, o victorie în primul meci. Dunărea a jucat mult mai bine decât în meciul din returul sezonului regulat.

Mandanda e un portar bun. Dacă îl aveam pe el în meciul cu Botoșani, poate acum eram în play-off. Poate va rămâne și de anul viitor. Toți jucătorii care au sosit acum, au contracte pe minim un an jumătate. Rednic nu schimbă nimic!”, a declarat Rednic la TV Telekom Sport. 

„Vina pentru ratarea play-off-ului e şi a antrenorilor care au fost. Şi eu am pierdut puncte, e adevărat, dar am lucrat cu marfa altora Mircea Rednic

Dinamo - Dunărea Călărași 2-0 // Dan Nistor a marcat, dar e tot amărât: „Mă simt penibil, trebuie să ținem capul în pământ”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  09 Martie 2019, 12:29
Postat de corectu pe 09 Martie 2019, 07:39

Meci modest,cu multe pase gresite,cu o aparare a Dunarii visatoare,lasand spatii suficientede mari pentru ca Dinamo sa marcheze.Daca Dunarea mai joaca asa retrogradeaza.Daca.....

Ce sa faci, Dunarea e slaba rau, doar aghiotantii de la fc5b nu sunt in stare sa castige cu ei. Abia scot un egal cu arbitri, dar si asa e greu cand esti antrenat de Gigi ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  09 Martie 2019, 08:40
Postat de John Burcea pe 09 Martie 2019, 06:18

Cum da unul cate un gol cu Avantul Prabusirea cum este bagat la nationala Bine ca,Contra nu pune botu la vrajeala asta(vezi cazul Ianis Hagi)

Dacă era la fcsb il vindea cu .... milioane ca pe multi altii

valu4ever
valu4ever  •  09 Martie 2019, 08:15

Au batut si ei un meci si...a prins *** coaja!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează