FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI

DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI // FOTO Mediop Ndiaye a scăpat singur spre poarta lui Dinamo și a fost doborât » Verdictul lui Crăciunescu: "A fost fault cu siguranță!"

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +6   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 21:43

Mediop Ndiaye, senegalezul de 27 de ani din atacul Dunării Călărași, a fost o adevărată pacoste pentru defensiva lui Dinamo în primele 45 de minute. 

Ndiaye a marcat golul de 1-0 în minutul 22, când l-a depășit în viteză pe francezul Teddy Mezague, apoi a reușit o incursiune splendidă în minutul 37. L-a depășit pe Cooper, a scăpat singur spre poarta lui Penedo, dar a fost oprit la marginea careului de 16 metri de o alunecare a celui pe care îl depășise în prima fază. 

Dan Alexa a explodat pe margine, cerând lovitură liberă și eliminare, dar Alexandru Tudor nu a fost de aceeași părere. Ulterior, a oprit jocul pentru a permite echipei medicale să îi acorde îngrijiri lui Ndiaye. 

A fost fault!

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a opinat că intervenția lui Cooper a fost una incorectă. "Alexandru Tudor vede că oprește mingea, dar deposedarea este făcută prin picioarele adversarului. După părerea mea este întâi un contact. Eu dădeam cartonaș galben, nu era o situație clară de gol. Dar fault a fost cu siguranță", a declarat Crăciunescu la TV Digi Sport. 

Vezi și: FOTO Mircea Rednic în lacrimi la meciul cu Dunărea Călărași » Gestul superb al fanilor dinamoviști în memoria "Minunii Blonde"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  23 Octombrie 2018, 10:16

mai lasa-ne nea ioane cu, eu daca eram , bine ca nu ai fost .se vede si fara ochelari ca deposedarea este corecta ,printre picioarele adversarului,tudor a procedat corect , nu este el arbitrul care sa treaca cu vederea asemenea faza . dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe ilie balaci si condoleante sincere familiei indoliate .

whiteredarad
whiteredarad  •  23 Octombrie 2018, 09:24

Din nou Tudor a ajutat pe Dinamo, nu doar la faza asta, le-a dat multe lovituri libere, i-a iertat de galbene, dar aici a pus ...capacul. Era de ..fault si eliminare. Pina cind este lasat Tudor sa isi bata joc de fotbal. Imbatraneste urat, dar un post de ....obsevator de arbitri ...tot i se va gasi. Este una dintre penibilitatile fotbalului romanesc.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Octombrie 2018, 23:55

În primul rând Mediop Ndiaye nu ..”scapă singur spre poartă”, mai erau acolo 3-4 jucători între el și poartă ,în al doilea rând nu Cooper a făcut deposedarea ci.....Mezague iar în al treilea mister Crăciunescu, se vede clar pe una din imagini, cum fundașul dinamovist oprește mingea printre picioarele senegalezului ! Există și contact acolo dar după stoparea mingii ! Cred că Tudor nu a avut nici un motiv să nu dea fault , dacă era dădea ! Prea ne-am obișnuit cu arbitraje ca la orice contact să se dea fault ! În plus cred că Dinamo a avut și un penalty , Popescu aproape a fost dezbrăcat de un fundaș la o fază fixă tocmai când se pregătea să lovească mingea ! .......Despre jocul echipei , cred că și fizic sunt probleme mă uitam că erau rupți prin minutul 80, iar Popescu și Mezague ăsta au fost azi niste jucători de județeană ! Așa gafe nu am văzut niciodată la Dinamo !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează