FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dusan Uhrin a decis să-i mai dea o șansă lui Florin Bejan și îl ia în cantonamentul din Spania

Articol de - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 09:00

Dusan Uhrin, 52 de ani, are de gând să îl ia pe Florin Bejan, 28 de ani, în cantonamentul din Spania.

Antrenorul consideră că nu i-a acordat suficient credit stoperului și vrea să-l urmărească în amicale.

Florin Bejan, 28 de ani, a avut un sezon de coșmar la Dinamo! Pe lângă parcursul slab al echipei, fundașul central a bifat doar patru meciuri de Liga 1 în această stagiune!

2 goluri în 153 de meciuria marcat Bejan în Liga 1, all-time

Conducerea "câinilor" a încercat în mai multe rânduri să îl dea afară pe Florin, dar acesta a refuzat, fiind în plin sezon. Odată cu venirea lui Uhrin, stoperul a crezut că situația lui se va schimba, însă tehnicianul ceh l-a folosit într-un singur meci, 0-1 cu Botoșani în ultima etapă. Acum însă, conform surselor GSP, Uhrin are de gând să-i acorde mai mult credit lui Florin. Jucătorul va merge în cantonamentul "câinilor" de la Marbella pentru a fi urmărit atent în partidele amicale din stagiul de pregătire.

DINAMO // Dusan Uhrin a decis să-i mai dea o șansă lui Florin Bejan și îl ia în cantonamentul din Spania

Adus de "Geană"

Bejan a ajuns în Ștefan cel Mare, în vară, la dorința lui Eugen Neagoe și a semnat cu "câinii" un contract valabil pe doi ani. Puținele evoluții pe care acesta le-a avut i-au convins pe conducători că trebuie să scape rapid de Bejan. După ce i-au propus acestuia să rezilieze contractul și s-au lovit de refuzul jucătorului, roș-albii au găsit și varianta unui transfer la Voluntari, dar nici așa Bejan nu a acceptat, astfel că acesta a rămas în continuare în Ștefan cel Mare.

8.000 de euro pe lunăcâștigă Bejan la Dinamo

Rămâne de văzut dacă Florin va reuși să îl convingă pe Uhrin în cantonamentul de la Marbella sau i se va căuta echipă în perioada de transferuri.

Acuzat de blat 

În luna martie, FCSB s-a impus în deplasarea de la Astra, scor 2-0. Cristi Balaj, fost arbitru internațional, a afirmat că pe teren, acolo unde s-a aflat și Florin Bejan, în tricoul Astrei, s-au întâmplat lucruri "dubioase": "Astra îmi place mult, dar eu nu i-am văzut niciodată jucând așa. În minutul 53, Bejan are mingea la picior în careu. În loc să degajeze, nici nu știu ce face. Înainte de faza asta ar fi trebuit să fie eliminat pentru un fault. Apoi, în minutul 74, râde de arbitru la faultul de eliminare asupra lui Man. Repet, nu zic că neapărat a fost blat, dar a fost dubios", a declarat Balaj la Telekom Sport. 

vezi și:

Jucătorii lui Uhrin se sună disperați din cauza salariilor restante: „Mai întrebăm dacă vrea vreunul să înainteze memoriu” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
creeperno999
creeperno999  •  30 Decembrie 2019, 08:48

Mai bine joaca asta decat ciobotariu

mario_rdfe
mario_rdfe  •  29 Decembrie 2019, 16:59

Am sperat ca e ndyaie..e mult mai bun decat toti ceilalti care joaca pe postul lui. Nu am inteles de ce nu a primit nici o sansa, desi este inca in lot

hansolo10
hansolo10  •  29 Decembrie 2019, 16:37
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 29 Decembrie 2019, 11:41

si vii tu ,nu-i asa ?

vine falimentul,de ce sa vina el

Vezi toate comentariile (8)
Comentează