FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN MARBELLA

DINAMO // Dusan Uhrin, după înfrângerea cu Dynamo Dresda: „Ei au un buget de 10 ori mai mare decât noi”

Articol de - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 20:12

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul lui Dinamo, a oferit declarații după primul meci amical al „câinilor” din această iarnă: 0-1 împotriva celor de la Dynamo Dresda.

„Prima repriză a fost mai bună pentru noi. Am avut un ritm mai bun. În partea secundă am folosit jucătorii care nu prea au prins minute. A fost OK pentru un meci amical. Avem și mâine un test. Ne pregătim de campionat. Nu știu dacă a fost penalty la golul lor, nici nu contează”, a declarat Uhrin.

Dusan Uhrin: „Ahmed Bani a fost perfect azi”

Ahmed Bani a fost perfect astăzi. A fost primul lui meci, împotriva unei echipe bune, Dresda, care are un buget poate de 10 ori mai mare decât noi. E un jucător bun”, a spus cehul despre noua achiziție a echipei din „Ștefan cel Mare”.

Dusan Uhrin: „Știu despre negocierile cu Denis Ciobotariu”

Uhrin a comentat și posibila plecare a lui Ciobotariu de la Dinamo, cu posibila destinație CFR Cluj. De asemenea, tehnicianul a afirmat că și-l dorește pe Mihai Butean, jucătorul campioanei României.

„Știu despre negocieri, dar nu știu dacă s-au înțeles deja. Nu sunt foarte fericit. Vom avea nevoie de un fundaș dreapta și de un fundaș central. Am vorbit cu patronul dacă îl vindem să aducem pe cineva în loc. Dacă vom lua 500.000 de euro e o sumă bună.

Am vrea să îl luăm pe Butean, dar să vedem. E o perioadă dificilă, am nevoie de jucători lângă mine în cantonament, să lucrăm tactic”, a încheiat Dusan.

DINAMO - DYNAMO DRESDA 0-1 // FOTO: CRISTI PREDA

+19 FOTO

Vezi și:

CFR Cluj îl aduce pe Denis Ciobotariu de la Dinamo! Florin Prunea: „E o chestiune de ore”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  16 Ianuarie 2020, 11:54

Nu cred ca primeste Dinamo 500.000 euro pentru Ciobotariu...la cat de nepriceput este Negoita la vandut pe Ciobotariu cu 100.000-150.000 euro...

cornelconasu
cornelconasu  •  16 Ianuarie 2020, 00:58

Apostoleee !!! Ahmed Bani, este jucător cu cetățenie română, a fost la loturile de juniori până la U18 și e din Academia lui Dinamo tiriplici ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnwick
johnwick  •  16 Ianuarie 2020, 00:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ddb spre b

Vezi toate comentariile (6)
Comentează