FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinamo e de azi oficial în insolvenţă! Cine e administrator judiciar şi prima reacţie a oficialilor "cîinilor"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 12 iunie 2014 12:35

Tribunalul Bucureşti a admis azi cererea de insovenţă depusă de clubul Dinamo, roş-albii intrînd de azi în mod oficial într-un proces de reorganizare.Instanţa l-a numit administrator judiciar pe Andrei Cătălin Dascăl, cel care va trebui să-şi dea acordul pentru viitoarele plăţi făcute de Dinamo pe perioada insolvenţei.

"Era singura oportunitate viabilă de a salva clubul. După numirea administratorului judiciar vom intra în normal", a declarat purtătorul de cuvînt al lui Dinamo, Dorin Irimia.

Preşedintele Constantin Anghelache a oferit o declaraţie pentru Mediafax: "Dinamo este o echipă care trebuie să depună toate eforturile din punct de vedere sportiv, să obţină o cît mai bună clasare în sezonul viitor. În ceea ce priveşte redresarea financiară sperăm să fie un termen cît mai scurt şi să nu afecteze participarea în cupele europene. Dar obiectivul sportiv al echipei Dinamo pentru sezonul următor este acela de a ne clasa între primele patru".

Intrarea în insolvenţă i-a scos pe "cîini" şi din cupele europene. Conform legislaţiei UEFA un club nu poate participa în cupele europene în perioada în care se află în insolvenţă. UEFA permite înscrierea cluburilor în competiţiile pe care le organizează după un an de la încheierea acestei proceduri.

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (204)
terminatorul3
terminatorul3  •  13 Iunie 2014, 23:44

Praful si pulberea se alege de 9inamu : )))))))))))))))))))))))))))))))

xzx
xzx  •  13 Iunie 2014, 11:09
Postat de dlq1 pe 12 Iunie 2014, 22:50

De cand le-a mai dat odata 5 doar asta au in cosmarurile lor dinamovistii....

este singura voastra '''performanta''' din Europa )))

luc11
luc11  •  13 Iunie 2014, 08:50

comenteaza unii pe aici fara sa cunoasca ce inseamna insolventa...Rapid a reusit sa reduca datoriile de la 20 mil la 4 mil., dar au picat in Liga 2 si nu au gasit un investitor serios sa continue...trebuie sa ne punem sperantele in Negoita...pana acum a dovedit ca poate sa conduca o corabie in deriva

Vezi toate comentariile (204)
Comentează