FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo e la pământ! "Câinii" au egalat un record vechi de 50 de ani! Miriuță e cel mai slab în era Negoiță

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 11:58

Deși la începutul sezonului Dinamo era văzută ca o favorită la titlu, echipa trece printr-o situație extrem de dificilă, având 17 puncte.

Cu doar cinci victorii şi două remize în primele 13 runde, Dinamo se clasează în afara locurilor de play-off, ceea ce i-a revoltat pe fanii grupării din Ştefan cel Mare", care i-au ameninţat pe jucători pentru prestaţiile recente.

GSP.RO a căutat când dinamoviştii au mai avut un parcurs cel puţin la fel de slab în acelaşi interval. Astfel, precedentul s-a consemnat în sezon 1967- 1968, când, tot la finalul turului, după 13 etape, "câinii" înregistraseră doar trei victorii şi cinci remize, ceea ce în actualul sistem de punctare înseamnă 14 puncte.

Bucureştenii erau antrenaţi atunci de Traian Ionescu, cel care avea să fie înlocuit în retur de Bazil Marian, sub conducerea căruia echipa a avut un retur excelent şi a prins a 3-a treaptă a podiumului.

Anul trecut, dup 13 etape, Dinamo avea 19 puncte și era pe locul 6, iar în urmă cu doi ani, echipa alb-roșie avea 21 de puncte și era pe locul 5.

Şi pentru Vasile Miriuţă startul este unul mult sub aşteptări, cu un punct obţinut din 9 posibile, contraperformanţă care-l clasează pe ultimul loc în topul celor 9 tehnicieni aflaţi pe banca lui Dinamo în era Negoiţă. Mai mult, ultimul tehnician care a început cel puţin la fel de slab a fost Ioan Andone, în sezonul 2002-2003. Acesta a avut trei înfrângeri în primele trei meciuri din campionat şi cu primul succes bifat abia în al șaptelea joc.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
calinescu_
calinescu_  •  01 Octombrie 2017, 20:04

CE MAI CAUTA MUTU SI DANCIULESCU LA DINAMO ?????????????????????? IMPREUNA CU CONTRA AU DISTRUS TOT NUCLEUL LUI DINAMO .....?????? NEGOITZA E INCONJURAT NUMAI DE HAHALERE , VORBA LUI CLEO VAISCOVICI ....!!!!! CE JUCATORI AU ADUS MIHAIESCU SI LUPU ????????????????????? CUM A FOST POSIBIL SA PIERZI PE ERIK SI PE TUCUDEAN CARE SE AUTOINVITAU LA DINAMO ??????????? PARCA NE VINE SA-L REGRETAM PE ANGHELACHE .....!!!!!!!! LUPESCU SAU PRUNEA AR FI SOLUTII VIABILE ....!!!!!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  01 Octombrie 2017, 19:43

DOAR DINAMO BUCURESTI ,asa dezastru cum sunt ei cu marele manajer ne-g-*** opreste fecesebeu de 3 ani fecesebeu sa nu ia titlul .fecesebeeeeeeeeeeeeeeee

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

king.baldwin
king.baldwin  •  01 Octombrie 2017, 18:17

Mirita e de trei etape la Dinamo!? Cum sa fie el vinovat??.... Bai, voi chiar scrieti *** ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează