FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Mutu crede că Dinamo e salvată: „Nu se aventurau dacă nu aveau ceva în spate”

Adrian Mutu are încredere în fanii lui Dinamo
Adrian Mutu are încredere în fanii lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 16:26 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 16:41

Lansat în fotbalul mare de Dinamo, Adrian Mutu (41 de ani) stă cu ochii pe fosta echipă și așteaptă ca până la urmă clubul să scape de problemele financiare. 

Adrian Mutu speră ca suporterii să poată țină clubul pe linia de plutire până când se va găsi un om potent financiar care să readucă clubul în top.

„În ultimul timp am tot vorbit despre o grămadă de investitori la Dinamo, nu s-a concretizat nimic. Așa că nu mai are rost să repet ce am tot spus. Ceea ce fac fanii lui Dinamo e frumos. E un lucru prin care dovedesc cât de mult țin la Dinamo. Jucătorii ar trebui să joace pentru ei. De aici până la a prelua o echipă de nivelul lui Dinamo, să poată face investiții, pe care Dinamo le cere pentru a ajunge la un nivel înalt...", a zis Mutu. 

Mutu are încredere în suporteri 

Deși lasă câteva semne de întrebare, fostul căpitan al naționalei României, acum selecționer U21, e de părere că suporterii lui Dinamo nu s-ar fi înghesuit să cumpere clubul dacă nu aveau un plan de rezervă. Speră ca fanii "câinilor" să nu lase clubul să moară:„"Nu știu dacă au această putere. Ei știu dacă o au. Cred că nu s-ar fi aventurat să distrugă această echipă dacă nu aveau ceva concret în spate". 

„Am văzut meciuri interesante de când s-a reluat sezonul. Nu pot să spun că m-au plictisit. Ritmul foarte mare n-a fost nici în Bundesliga, nici în Spania, normal că nu avea cum să fie. Cred că a fost peste ce ne așteptam”
- Adrian Mutu, selecționer U21 

Adrian Mutu Îi apără pe jucătorii de la FCSB 

La câteva ore după ce CFR Cluj a învins-o pe FCSB, 1-0, mai mulți jucători de la cele două rivale ar fi petrecut la un restaurant. 7 fotbaliști de la cele două ar fi mers la restaurantul unui hotel de lux din Cluj, unde ar fi petrecut mai multe ore și ar fi consumat alcool: „Nu cred că e adevărat. După meci am văzut toată echipa FCSB-ului. Am stat la același hotel. Vă spun ce am văzut. I-am văzut pe toți la hotel, am stat în același hotel", spune Mutu. Omrani, Djokovic și Chipciu, de la CFR Cluj, respectiv Tănase, Planic, Coman și Ovidiu Popescu ar fi fost participanții dintre fotbaliști. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, reacție în miez de noapte despre apariția investitorului libanez

Ionuț Negoiță s-a săturat și atacă: „Unii vorbesc, dar nu dau 10 lei!” » Cui vrea să dea clubul + „O să îmi fac card DDB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
creeperno
creeperno  •  17 Iunie 2020, 22:48

Cand cumpara ddb clubul o sa apara niste sponsori si o sa creasca venitul clubului

albub
albub  •  17 Iunie 2020, 18:18

Nu avem pe nimeni in spate,ne avem pe noi si avem Dinamo(vorba cantecului). Crezi ca noua ne e' usor,dar nu avem ce face,luptam pana la capat sa salvam echipa asta

107991897552266
Piramidon Quijote  •  17 Iunie 2020, 18:13
Postat de nicolaedobrin pe 17 Iunie 2020, 17:07

Lasa pe Dinamo si mai bine spune-ne ce-ai luat de esti asa optimist :)

Mai multe liniuțe ... Halal exemplu pentru U21 , să pui un drogat ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează