FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo e mai aproape de Liga 2 decât de salvare, dar și-a planificat cum vor arăta tricourile în ediția 2024/2025! Primele detalii

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 22:01 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 04:07

Dinamo s-a gândit deja la cum vor arăta echipamentele din sezonul viitor, mai ales că va continua cu actualul sponsor tehnic: tricoul principal va fi roșu, secundar - alb, al treilea - roșu cu negru.

Dinamo speră într-o remontada începând de la Derby de România de duminică seară, cu FCSB, meci ce se va disputa pe Arena Națională, de la ora 20:30. Suflarea dinamovistă tot mai speră că echipa lui Ovidiu Burcă își va reveni în campionat, în ciuda contestațiilor puternice de care s-au lovit în ultima perioadă și antrenorul, și jucătorii.

Și-a anunțat retragerea după Dinamo - FCSB: „Nu-mi mai permite programul! Renunț la această postură”
Dinamo - FCSB
Și-a anunțat retragerea după Dinamo - FCSB: „Nu-mi mai permite programul! Renunț la această postură”

Fanii care au venit la stadion nu și-au manifestat vocal dezaprobarea la adresa elevilor lui Burcă, în schimb, în mediul online este iureș! Dacă galeria a salutat echipa și după ultimul eșec, 0-1 în Bănie cu CS Universitatea Craiova, suporterii sunt dezlănțuiți pe rețelele de socializare. 

Totuși, se anunță un Derby de România total, s-au vândut peste 10.500 de bilete, au anunțat astăzi oficialii grupării din Ștefan cel Mare, pe lângă cele 2.600 de abonamente comercializate de club.

Surpriza lui Dinamo este al treilea tricou: roșu cu negru

De asemenea, reprezentanții lui Dinamo se gândesc și la ceea ce va fi în viitor pentru echipă. Pe lângă mercato invernal, acolo unde Andrei Nicolescu și compania au anunțat că vor urma mișcări importante și vor întări formația cu câteva piese care să ajute "haita" să se salveze de la retrogradare, "câinii" au stabilit și cum vor arăta echipamentele pentru stagiunea 2024/2025!

În ultimii ani, oricum Dinamo a mers mai bine în ceea ce privește "imaginea" comparativ cu performanțele grupării, unele deplorabile în atâtea situații, atenuate doar de promovarea din primăvara 2023.

Conform surselor GSP, Dinamo urmează să aibă trei rânduri de echipament și în sezonul viitor. Primul, principal, va fi cel de culoare roșie. Al doilea - alb. Al treilea - va fi o surpriză, în sensul că echipa va reveni la ideea de "a împărți" tricoul în două, așa cum a mai avut în perioada 2008-2010, iar culorile principale vor fi roșu și negru.

245de lei costă un tricou precum cel purtat de elevii lui Ovidiu Burcă

În ultimii ani, al treilea echipament a fost dedicat fie suporterilor, fie in memoriam Cătălin Hîldan și Patrick Ekeng, fotbaliști care au decedat pe teren în tricoul "câinilor".

VIDEO. Dorin Goian și Lucian Goian, despre lupta la titlu și dacă Dinamo se salvează de la retrogradare: „Sigur nu câștigă campionatul! Și Dinamo nu retrogradează”

Citește și alte știri:

Și-a anunțat retragerea după Dinamo - FCSB: „Nu-mi mai permite programul! Renunț la această postură”

EXCLUSIV // VIDEO Fostul golgheter lui Dinamo: „Dacă n-ai jucat acolo, înseamnă că nu ești fotbalist!”. Ce sfat le dă șefilor clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  21 Noiembrie 2023, 18:53
Postat de creeperno534 pe 20 Noiembrie 2023, 22:35

Ce legatura are una cu alta?

Chiar asa. La ce joaca au dreptul si la chiloti cu gluga.

balderis
balderis  •  21 Noiembrie 2023, 12:19
Postat de popescu222 pe 21 Noiembrie 2023, 09:09

Stirea in sine e interesanta, dar ce titlu fara sens, in spiritul aiurelilor din gazeta. Daca mergem in B nu ne trebuie echipament? Doar n-o sa joace dezbracati.

Vă trebuie bă, dar vă dau treininguri de alea care se dau la scolile speciale , unde-s copii cu probleme !

Trotsky
Trotsky  •  21 Noiembrie 2023, 10:22

Noroc cu Radio Dinamo ca rămâneați fără știri!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează