FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo este pe tobogan! Situație absolut îngrijorătoare în Ștefan cel Mare

Dinamoviștii de acum pozând în cantonamentul din Polonia, multe chipuri, puţini cunoscuţi
Dinamoviștii de acum pozând în cantonamentul din Polonia, multe chipuri, puţini cunoscuţi

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2018 00:00

Oficial, după cota de piață, Dinamo este pe tobogan comparativ cu anii trecuți și la doar jumătate, în prezent, din potențialul granzilor Ligii 1.

Dinamo este la startul unui nou sezon, cu speranțe moderate, fără a mai aminti de anii trecuți, când se pregăteau de Champions League sau măcar de podium.

În această vară, "câinii" au dat gratis o întreagă echipă: Brănescu, I. Popescu, Romera, Nica, Monroy, Marici, Palici, P. Petre, Torje și Nemec. În schimb, au adus puțin și gratis. Suporterii au contestat dur sosirile - Axente, Popovici și Sorescu.

Iar efectul campaniei se observă în cota de piață a formației pe site-ul de specialitate transfermarkt, recunoscut la nivel global. Dinamo trece printr-un adevărat șoc la nivelul cifrelor: cota a scăzut la jumătate! Și-a ajuns ca întreg lotul roș-albilor, 25 de fotbaliști, să valoreze doar 12 milioane de euro! Jumătate cât granzii de acum ai Ligii 1, FCSB și CFR Cluj.

Alte observații interesante din lotul "câinilor" și informații de ultimă oră, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
geo.b.
geo.b.  •  06 Iulie 2018, 18:47

" Dinamo este pe tobogan! " ??? Oare chiar asa o fi sau asa v-ati dori voi,domnilor scriitori de liga a 5a,marca ficisibi.? Asa va e valoarea,de liga a 5 a.

1669013626753816
Decebal Testeapa  •  05 Iulie 2018, 21:01

Un articol de mizerie , scos din puțul gândirii unui “jurnalist” iesit de la vreo faimoasa universitate de cartier !.

rocky2
rocky2  •  05 Iulie 2018, 14:54

Consumul excesiv de telemea dauneaza grav deontologiei profesionale!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează