FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum vor acționarii lui Dinamo să scape de interdicția la transferuri: „Avem și un plan B” + Ce fotbaliști vânează în mercato: „Nu vedete sau jucători scumpi”

Dinamo a promovat în urma unui baraj cu FC Argeș // foto: Imago Images
Dinamo a promovat în urma unui baraj cu FC Argeș // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 22:29 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 22:46

Eugen Voicu, acționar majoritar la Dinamo prin intermediul societății Red&White, a anunțat cele două scenarii prin care caută să scape clubul de interdicția la transferuri.

Dinamo a promovat în prima ligă cu un lot subțire, cu o valoare totală de sub 3 milioane de euro, mult sub oricare altă echipă din SuperLigă.

„Câinii” pun la cale transferuri pentru a rezista în eșalonul de elită, dar nu pot înregistra noii jucători în prezent, din moment ce se confruntă cu o interdicție la transferuri, cauzată de datoriile față de foștii jucători.

Eugen Voicu, acționar majoritar la Dinamo, a enunțat cele două scenarii prin care vrea să scape clubul de acea interdicție. El promite transferuri, dar spune că orientarea clubului este către jucători din Academie și fotbaliști liberi de contract, care ar veni fără sume de transfer.

A plecat de la FCSB la Universitatea Craiova » MM Stoica: „I s-a oferit un contract de nerefuzat. Am aflat întâmplător, l-am confruntat”
MUTARE
A plecat de la FCSB la Universitatea Craiova » MM Stoica: „I s-a oferit un contract de nerefuzat. Am aflat întâmplător, l-am confruntat”

Cum vor acționarii lui Dinamo să scape de interdicția la transferuri

„Nu avem dreptul la transferuri dintr-un accident nefericit, pentru că nu s-a contestat o anumită operațiune la timp. Noi suntem într-un proces juridic prin care încercăm să rezolvăm problema, cu un avocat.

Dacă nu reușim, planul B este să achităm suma respectivă înainte de încheierea perioadei de transferuri și vom face transferuri. Noi pregătim transferurile și le vom semna în ultima săptămână în care se mai pot face. Dinamo va face transferuri, nu este o problemă.

Suma datorată este de 200 și ceva de mii de euro, pe la 250.000 sau 260.000. Este mult și, din păcate, este datorată unei interpretări juridice mai... speciale. Jucătorul respectiv (n.r. - Ante Puljic) a plecat de la Dinamo, într-o săptămână și-a găsit altă echipă, dar a cerut daune pentru o perioadă lungă, deși avea deja contract.

Noi vom merge pe un model în care prețul inițial al activelor (n.r. - jucătorilor) va fi destul de mic. Nu vom cumpăra vedete, jucători scumpi, așa cum fac alte echipe în speranța că vor câștiga campionatul și vor încasa bani din alte părți.

Vom crește jucători din pepinierea proprie sau vom aduce jucători liberi de contract, așa cum am făcut și anul trecut și au performat. Cred că este o rețetă care va da roade la Dinamo cel puțin acum, la început”, a afimat Voicu la emisiunea „DigiSport Special”.

275.000 de euroeste cea mai mare valoare a unui fotbalist din lotul lui Dinamo. La această sumă este evaluat portarul Filip Dujmovic

Mai multe știri despre Dinamo:

„Am văzut macheta. Lucrurile sunt în linie dreaptă” » Detalii despre noul stadion al lui Dinamo

„Facem 6-7 transferuri” » Dinamo și-a făcut planul pentru mercato: „Trecem la fapte”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (23)
paolo13
paolo13  •  09 Iunie 2023, 05:06
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 08 Iunie 2023, 08:49

Chiar daca ne ducem inapoi in b , tu to prost o sa fii si strigi beee bee

Esti mitocan de când ai devenit caine, proasta creștere iese în evidenta la fiecare postare, dacă mai era ceva de dovedit.

paolo13
paolo13  •  09 Iunie 2023, 05:04
Postat de concret pe 08 Iunie 2023, 09:19

Alt clarvazator ca si prostul de randoom... fecesebist, unul din sinonimele cuvantului prost.

Esti nesimtit...educatie de caine...

paolo13
paolo13  •  09 Iunie 2023, 05:03
Postat de magic4ever pe 08 Iunie 2023, 10:09

Stai linistit ca se aproba planul de reorganizare 100% dupa promovare pentru ca vin bani mai multi din drepturile tv,de la sponsori si de la noii actionari....asa ca poti sa te oftici cat vrei,Dinamo joaca in Superliga!

Si daca nu se aproba? Dai în icter?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează