FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, anunț COLOSAL: „Familia regală din Emiratele Arabe Unite e interesată de Dinamo, Negoiță a primit o hârtie aseară!” » Ce scrie în ea

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 10:01

DINAMO // Anamaria Prodan (47 de ani) a făcut o dezvăluire de impact în această dimineață: Dinamo ar urma să ajungă pe mâinile unui fond de investiții străin, condus de familia regală din Emiratele Arabe Unite!

Invitată la GSP Live, Anamaria Prodan a anunțat că intermediază, alături de Claudiu Florică, aducerea în „Ștefan cel Mare” a unui fond de investiții din Emiratele Arabe Unite. Părțile au negociat în urmă cu câteva luni, iar acum discuțiile s-au reluat.

VIDEO CU DECLARAȚIILE ANAMARIEI PRODAN:

„Pe 29 noiembrie, un club din Championship, Charlton, a fost cumpărat de un fond de investiții care are peste 60 de firme în toată lumea. E o chestiune de negocieri. Ei doreau să investească la Dinamo. În toată nebunia asta de a cumpăra clubul Dinamo, ei au cumpărat Charlton cu 65 de milioane de euro. Erau asociați cu Claudiu Florică.

Am stat de vorbă inclusiv cu Negoiță. Noi am adus ceva concret, era vorba de scrisoarea fondului de investiții, cei de acolo spuneau că voiau să cumpere clubul. Vorbim de familia regală din Emirate, care vrea să facă performanță la Dinamo”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Negoiță a primit o hârtie aseară”

„Eu am vorbit cu Claduiu Florică și i-am zis că, din tot fotbalul românesc, Dinamo merită acest lucru. La Dinamo trebuie schimbat tot, trebuie scos răul din rădăcină. De ce să dăm vina pe Ionuț Negoiță? El nu era obligat să știe fotbal, era investitor.

Negoiță a spus ce avea de spus. S-a tot negociat, dar s-au împiedicat de câteva lucruri. El trebuia să respecte cerințele fondului de investiții. Vrea să vândă în condițiile lui. Acum totul e oficial. Negoiță a primit o hârtie aseară. Eu nu cred că n-o să se întâmple această afacere”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live.

1.200.000 de eurosunt datoriile pe care Dinamo le are către societățile lui Negoiță

Scrisoarea primită de dinamoviști. 

Familia regală din Emiratele Arabe Unite, prin compania Abu Dhabi Bussines Development, a trimis o hârtie către Ionuț Negoiță prin care anunță că dorește să cumpere 92,3% din acțiunile clubului Dinamo.  

„Suntem încântați să informăm că Abu Dhabi Business Development este interesat să achiziționeze FC Dinamo Bucuresti (92,3% din acțiunile totale), în concordanță cu strategia noastră de dezvoltare pentru regiune.

Suntem constienți de condițiile comerciale actuale pentru preluarea pachetului menționat anterior și suntem pregătiți să evaluam anul fiscal, precum și să analizăm diligențele legale și comerciale efectuate de reprezentanții noștri. Conform prognozei noastre, aprobarea internă necesară poate dura aproximativ două luni. În plus, trebuie să retineți că, pentru a încheia tranzacția, va trebui să obtineți licența de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 și asigurarea activităților operaționale de zi cu zi. De asemenea, este necesar ca Dinamo să rămână în Liga 1 sezonul următor.

Recent, grupul Abu Dhabi Business Development a finalizat procesul achiziționării clubului Charlton Athletic, echipă din liga secundă a Angliei.

Va rugăm, nu ezitați să îl contactați pe domnul Florică pentru informații”

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, anunț COLOSAL: „Familia regală din Emiratele Arabe Unite e interesată de Dinamo, Negoiță a primit o hârtie aseară!” » Ce scrie în ea

Tahoon Nimer a cumpărat Charlton, acum o vrea pe Dinamo 

Potrivit Fanatik, Tahoon Nimer e numele magnatului care ar putea prelua clubul de la Ionuț Negoiță. Acesta ar fi omul de încredere al familiei Al Nahyan, una dintre cele șase familii domnitoare din Emiratele Arabe Unite. 

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, anunț COLOSAL: „Familia regală din Emiratele Arabe Unite e interesată de Dinamo, Negoiță a primit o hârtie aseară!” » Ce scrie în ea

Cine e Claudiu Florică 

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, anunț COLOSAL: „Familia regală din Emiratele Arabe Unite e interesată de Dinamo, Negoiță a primit o hârtie aseară!” » Ce scrie în ea

Claudiu Florică este un controversat om de afaceri, trimis în judecată de către DNA în dosarul Microsoft pentru spălare de bani. El a mai negociat cu Ionuț Negoiță și pe parcursul anului trecut, însă de fiecare dată tranzacția s-a împotmolit.

Vezi și: 

DINAMO // OFICIAL „Câinii” l-au prezentat pe Lukas Skovajsa, primul transfer din 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (72)
1029362770437496
Neagu Octavian Gabriel  •  17 Ianuarie 2020, 23:21

A primit o hârtie igienică...

joze_maurinio
joze_maurinio  •  17 Ianuarie 2020, 22:09

Din cate stiu eu, Charlton Athletic nu joaca in UK Premiership. Sau daca da, atunci Liverpool, City si alelalte joaca in Championship. Eu numai in Romania am vazut "oameni de afaceri" care vorbesc de afaceri inainte sa se concretizeze. In mod normal, daca esti serios un pic, nu discuti de astfel de lucruri decat DUPA ce s-a terminat tot. ***, ***! Acum apar toate stirile cu mii de cumparatori ai lui Dinamo (penultimii sunt italieni)! CE glume proaste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

respect2014
respect2014  •  14 Ianuarie 2020, 18:54

لا يوجد شيء حقيقي! نحن في غرفة الأخبار بالملل ونقدم قنابل صحفية. copy si translate din araba! Asta e adevaratul text!!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează