FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Cei 3 oameni care l-au descoperit pe Andreas Mihaiu, noul pariu al „câinilor”

Andreas Mihaiu, în meciul contra Clinceniului // foto: Cristi Preda
Andreas Mihaiu, în meciul contra Clinceniului // foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2019 17:44

DINAMO // Mijlocașul de bandă Andreas Mihaiu (20 de ani), noul pariu al lui Eugen Neagoe, a dezvăluit cine au fost cei trei oameni care l-au remarcat și adus în curtea „câinilor” pe vremea când era junior.

Originar din Slatina, Mihaiu a fost integralist în victoria de vineri contra Clinceniului, 4-2, la al doilea său meci în Liga 1, primind nota 7 în Gazetă. 

Andreas a fost remarcat în 2015 de Ionel Dănciulescu, Mugurel Cornățeanu (n.a fost antrenor la Dinamo II) și Gabriel Răduță (n.a - șeful de la Centrul de copii și juniori de la Dinamo) în timpul unui meci de juniori. 

Jucam la Slatina, iar domnul Răduță, Danciu și Mister Cornățeanu m-au văzut, le-a plăcut de mine și au insistat pentru a mă aduce la echipă. Le mulțumesc pe acestă cale.

Se întâmpla în 2015. Am acceptat imediat oferta și am început treaba aici. A fost greu departe de casă, de familie, de prieteni. Nu mă duceam frecvent acasă pentru că programul era foarte încărcat, cu jocuri la juniori și la Dinamo II, dar le mulțumesc părinților și familiei mele pentru că m-au ajutat în fiecare moment, au fost lângă mine și m-au susținut”, a spus fotbalistul, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Mihaiu a vorbit și despre cea mai frumoasă amintire din perioada junioratului: „Cel mai important moment a fost câștigarea campionatului U19 (n.a - în 2017). Au fost niște trăiri fantastice, toată lumea era cu ochii pe noi, toată lumea avea așteptări mari de la noi. I-am făcut fericiți și mă bucur că majoritatea băieților din acea generație au ajuns să joace la nivel înalt”, a mai spus mijlocașul de 20 de ani.

Andreas Mihaiu, împrumutat în sezonul trecut la Chindia Târgoviște, unde a fost om de bază, a revenit în această vară la Dinamo și a fost promovat de Eugen Neagoe la echipa mare. 

Vezi și: EXCLUSIV Andreas Mihaiu, speranța secretă a „câinilor”, vrea s-o salveze pe Dinamo: „Neagoe mi-a spus să n-am teamă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  05 August 2019, 06:52

ba *** , ba lingau ordinar c esti , ziarist facut la norma c esti mai dute-n rasa *** d *** *** cesti tu si tot neamul tau , a promovat unu si a gonit 15 copii crescuti in curtea lui dinamo , p 2 definitiv !!! pai incapabilul ala d neagoe face echipa la dinamo? zdrentele d danciulescu cu prunea fac echipa , *** esti si avem informatii k se baga si ***(negoita) cat d cat !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează