FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Claudiu Florică, mesaj pentru fanii lui Dinamo » Ce spune despre negocierile cu Negoiță

Articol de - Publicat joi, 29 august 2019 11:31

Claudiu Florică, afaceristul care vrea să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță, a vorbit din nou despre stadiul negocierilor cu boss-ul de la RIN. 

În pole position pentru preluarea clubului, Florică a dorit să-i informeze pe fanii dinamoviști cu privire la modul în care decurg tratativele cu Negoiță, mai ales că mulți dintre fani au încercat să intre în dialog cu el în ultimele luni.  

„Discuțiile sunt cât se poate de deschise și normale pentru această fază a achiziției. Analiza financiar-contabilă și discuțiile juridice se poartă la nivel de experți. Informațiile sunt confindențiale și nu vor face în niciun caz obiectul unei declarații publice”, a declarat Florică, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

3.000.000 €cere Negoiță pentru 51% din Dinamo. Afaceristul are un pachet de acțiuni de 93%, restul fiind deținut de Nicolae Badea

Stadiul negocierilor

Sursele GSP informează că cei doi au discutat despre posibilitatea preluării unui pachet de acțiuni la Dinamo. Deși inițial se vorbea de un procent de 51%, Claudiu Florică, susținut de fonduri de investiții din străinătate, și-a prezentat dorința de a achiziționa 67% din clubul din „Ștefan cel Mare”.   

În zilele următoare, experții contabili se vor întâlni pentru a reglementa detaliile afaceri, iar avocații vor redacta actele de vânzare-cumpărare, ce ar trebui să fie gata pe 1 octombrie.  

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță se întâlnește miercuri cu Claudiu Florică! Ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
106018077065994
Monica Marin  •  29 August 2019, 19:19

Ce cauta penalul de florica in fenomenul fotbal si chiar la echipa militiei ?Cand i se redeschide dosarul microsoft ?Nu este o persoana de incredere acest individ certat cu legea.

1745flo
1745flo  •  29 August 2019, 16:29

Forza Dinamo!

redbuldog
redbuldog  •  29 August 2019, 15:12

Oricum treaba e chiar imbarligata...palmaresul,culorile,marca sunt detinute de Baditza,si doar inchiriate lui Neagoitz,daca cumva ASC-ul intra in faliment,se vor scoate la licitatie separat,si atunci ,,alti bani alta distractie..",nu mai vorbesc de alte datorii ,,ascunse" marca inregistrata by Rin...oricum Puriul,a ezitat preluarea si acestor aspecte+problema a cu stadionul..

Vezi toate comentariile (11)
Comentează