FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Cum le-a închis Ionuț Negoiță ușa în nas suporterilor: „Eu conduc clubul!” + cum au fost sfătuiți fanii să strângă 5 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 12:31

DINAMO // Constantin Anghelache (74 de ani), fost președinte la Dinamo, a vorbit azi despre asociația socios care a preluat 10% din acțiunile clubului din „Ștefan cel Mare”. 

Anghelache a dezvăluit cum, în 2013, ar fi încercat să-l convingă pe Negoiță să implementeze un proiect asemăntor la Dinamo, izbindu-se însă de refuzul patronului „câinilor”. 

„Am donat bani pentru ambele asociații socios. Am mare încredere în fenomenul socios, dar să fie făcut cum trebuie. Am o idee pe care am mai spus-o și o spun iar. Imaginați-vă că 50.000 de susținători ai echipei Dinamo vor găsi posibilitatea să se asocizeze și vor pune 400 de lei anual. Ar rezulta o sumă ce ar depăși 5 milioane de euro. 

Le-am spus ambelor părți gândirea mea. Clubul să le spună celor care donează că pot intra gratuit la meciuri. Refacerea structurii Dinamo trebuie făcută chiar de la suporteri, trebuie readuși la stadion pentru fiecare meci. E nevoie de atragerea acestui nucleu care în momentul de față e pasiv. 

Eu i-am propus treaba aceasta lui Negoiță încă din primul an. Poate a uitat, dar își va aduce aminte. A acceptat un timp, dar apoi a zis că el conduce clubul”, a declarat Constantin Anghelache, la GSP Live.

DDB SE IMPLICĂ ÎN CONDUCEREA LUI DINAMO

Suporterii „câinilor” din proiectul socios „Doar Dinamo București” au strâns suma de 100.000 de euro și au mers la Ionuț Negoiță. Finanțatorul „câinilor” a negociat și acceptat să vândă 10% din acțiunile sale. Acum, Negoiță mai are 83% din acțiunile clubului, de care speră să scape cât mai repede.

Mai mult, fanii din „DDB” susțin că au un plan bine pus la punct și i-au transmis lui Negoiță că vor mai cumpăra acțiuni pe măsură ce mai multe persoane se vor alătura programului.

Vezi și: 

EXCLUSIV Cum l-a scăpat Dinamo pe Basarab Panduru » Dezvăluiri după 30 de ani: „Așa l-a luat Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
2036290743290484
Ion Marin  •  14 Februarie 2020, 11:00

S-a pierdut si se pierde foarte mult timp, nu s a facut nimic in aducerea unui atacant bun , vorba lui Nea Cornel Dinu , daca nu ne vom trezi la timp, si nu vom face ce trebuie la anul , vom juca in matineu.Singurii care pot impinge lucrurile inainte sunt suporterii, dar nici ei nu fac mare lucru , se dueleaza cu CLONA SI cu BECALI, in loc sa stranga bani , sa umble prin tara sa si faca organizatii care sa mearga pe la fiecare dinamovist , sunt atatia si cu bani care vor sa dea , dar nu i cauta nimeni.Se dueleaza cu Negoita , care a facut mult , dar din pacate nu a fost ajutat de nimeni , toti latra pe la colturi.Stadionul e al statului , putea si ar putea fi reconstruit , dar suporterii s au luat in colti cu Negoita, in loc sa mearga atunci cand earu la putere, la Udrea, la Dragnea , al caror pix ne a RAS, SI SA -I oblige sa dea un drept pe care il are si se cuvine clubului Dinamo, pentru gloria adusa acestei tari.Acum , mergeti la Orban si cereti ii sa se faca stadionul.Mergeti adunati bani si cumparati un atacant , ca altfel , in atac cu Moldoveanu , vom juca in B la anu.Faceti ceva pana nu e prea tarziu!De foarte multa vreme spun aceste lucruri , dar nu m a luat nimeni i seama.

394966434424757
Mihai Dinu  •  14 Februarie 2020, 02:49
Postat de vendredi13 pe 13 Februarie 2020, 15:11

Problema e managementul. Cu al treilea al patrulea buget de salarii nu intri în playoff trei ani la rând. Dacă se intra sigur mai investea și Negoiță.

Plus aproape 1 mil. EURO din drepturile TV si nu ar fi fost problemele financiare de acum!

nojoke
nojoke  •  13 Februarie 2020, 23:51

CIRCUL DE ANGHELAS..MINTE CUM RESPIRA..NIMENI DAR ABSOLUT NIMENI N A POMENIT DE SOCIOS LA DINAMO..IN AFARA DE MINE.. INCA DE ACUM 6 ANI..EU AM SPUS SOCIOS..50 DE MII DE PLATITORI PE MODELUL REAL MADRID.. UN DIVERSIONIST..DE LA..AGENTURILI ROMANE.. NUMAI FUMIGENE PE BOSOROG..HAI CU..?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează