FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Dan Nistor nu se teme de meciurile de foc ale „câinilor”: „Vreau să luăm 7 puncte cu Viitorul, Craiova și CFR!”

Articol de - Publicat marti, 22 octombrie 2019 09:00

Mijlocașului Dan Nistor nu îi este frică de partidele de foc ce urmează pentru Dinamo și amintește de meciurile cu FCSB și Gaz Metan, în care „câinii” nu au pierdut.

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, 31 de ani, este pe val! Mijlocașul a bifat 13 minute în tricoul echipei naționale, împotriva Norvegiei. 

În meciul de campionat cu Gaz Metan, 2-0, acesta a dat un nou assist la golul lui Deian Sorescu. Dan spune că echipa sa va avea șanse foarte mari la play-off dacă va reuși să scoată șapte puncte din următoarele trei partide. 

- Dan, aveți un program foarte greu în perioada următoare, cu Viitorul, Craiova și CFR. Ce așteptări ai? 
- Am avut cinci jocuri foarte grele, le bag aici și pe FCSB și Gaz Metan. Practic, cele mai bune echipe din Liga 1. Cred că dacă am reușit să obținem patru puncte cu primele două, dacă mai obținem șapte puncte cu Viitorul, Craiova și CFR, vom lua o opțiune foarte serioasă pentru play-off. 

- Care e cea mai periculoasă adversară dintre cele trei? 
- Toate sunt foarte grele, dar cel mai dificil cred că va fi cu CFR Cluj. Chiar dacă merge pe două planuri, intern și Europa, Clujul are un lot foarte puternic și reușește să joace în continuare bine și în Liga 1, să stea pe primul loc. Ați văzut că a bătut și Craiova, o echipă foarte puternică cu Victor Pițurcă pe bancă.

„Nu ne afectează datoriile!” 

- Dumitru Dragomir a criticat faptul că pe autocarul echipei a fost stilizat chipul tău. Acesta a spus că vei avea 20 de dușmani în vestiar. 
- A fost o dorință a fanilor și nimic mai mult! Nu există așa ceva, eu în vestiar am 20 de frați, nu dușmani. Noi deja am devenit o familie și ne înțelegem cu toții foarte bine. 

- Conducătorii au declarat că v-au plătit banii, dar Gazeta a dezvăluit că de fapt vi s-a plătit doar o jumătate de lună din restanțe. Cât de mult vă afectează că nu sunteți cu banii la zi? 
- A fost o discuție cu conducerea după amicalul cu Chiajna. Ni s-a explicat că în decurs de câteva zile se va plăti și cealaltă jumătate de salariu plus bonusuri și chirii. Nu ne afectează pentru că noi am înțeles oricum că la Dinamo tot timpul s-au plătit salariile la zi și nu prea au fost astfel de probleme. Acum cred că este această problemă cu vânzarea clubului și de asta s-a ajuns la întârzieri. Eu sunt liniștit și cred ce a spus domnul Florin Prunea, că nu va rămâne niciun jucător neplătit! 

- Tu continui forma bună, te-ai întors de la echipa națională și ai dat o nouă pasă de gol în meciul cu Gaz Metan. 
- Îți dai seama că sunt foarte fericit că la aproape fiecare meci dau ori un assist ori un gol. Însă nu mă bucur atât de mult pentru mine, ci pentru faptul că echipa urcă în clasament ajutată și de reușitele mele. Locul lui Dinamo este acolo, sus, și vă asigur că în perioada următoare vom reuși să revenim pentru că lucrurile merg din ce în ce mai bine cu domnul Uhrin! 

15.000 de euro pe lunăcâștigă Nistor la Dinamo, fiind al doilea cel mai bine plătit din lot. Primul e Fabbrini, cu 1.000 de euro în plus

„Deian Sorescu e într-o formă bună și sper să o țină tot așa. E colegul meu de cameră și vorbesc mult cu el. I-am spus că dacă vrea să aibă un viitor liniștit, fără griji, trebuie să muncească la fel de mult și să joace din ce în ce mai bine pentru că fotbalul îl va răsplăti cu siguranță” 
Dan Nistor, mijlocaş Dinamo 

2 goluriși 7 assist-uri în 8 meciuri a reușit Nistor pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

Citește și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 Octombrie 2019, 16:26

De ce nu sapte puncte cu fiecare?

spartcapus
spartcapus  •  22 Octombrie 2019, 15:03
Postat de 7manuel pe 22 Octombrie 2019, 13:42

Prostane, nici un meci nu seamana cu altul!!! Baga bine la tartacuta si nu mai abera ca te faci de ras!!!

Dar exact acelasi lucru sustin si eu domnule! Prestatia Viitorului in meciurile cu fcsb sau satelitul Clinceni nu seamana absolut de loc cu cea din meciurile cu Dinamo sau CFR!

811370355651745
Dragos Samfira  •  22 Octombrie 2019, 13:53

***.. iar a intrat 7 manuel,hai Craiova!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează