FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Dan Nistor și Brito se întorc alături de Eugen Neagoe

Dan Nistor e cea mai mare pierdere pentru dinamoviști în acest start. Căpitanul vine la meciuri, chiar și-n deplasare, iar acasă stă în spatele porții adverse
Dan Nistor e cea mai mare pierdere pentru dinamoviști în acest start. Căpitanul vine la meciuri, chiar și-n deplasare, iar acasă stă în spatele porții adverse

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 09:00

Dan Nistor și Brito sunt out de la Dinamo și în această lună, deși suntem la început de august. ”Câinii” speră să-i aibă valizi abia din septembrie, când este prevăzută și revenirea lui ”Geană”.

Dinamoviștii au fost atinși de "sindromul FCSB". Doi fotbaliști care ar fi trebuit să fie de bază la echipa din Ștefan cel Mare, căpitanul Dan Nistor și Brito, adus să fie vedetă în alb-roșu, sunt out din planurile staff-ului tehnic și-n luna august.

Plus alți doi jucători importanți, Ioan Filip și Filip Mrzljak, acuză probleme mari. "Mai repede de trei săptămâni nu au cum să revină la antrenamente decât cu minuni și ar fi prea riscant pentru ei. Mai ales că au pierdut toată perioada de când a început ediția", au povestit bucureștenii. 

S-a rupt Filip, revine Filip

Încă un fotbalist nou a pătruns pe lista accidentaților, Ioan Filip, cu probleme la inghinali după victoria cu Clinceni (4-2). El urma să fie în primul 11 și vineri, la Iași, cu Poli, doar că sunt șanse infime ca el să fie recuperat și să devină apt până joi, când este prevăzută plecarea spre Moldova.

Singura veste bună pentru "câini" este aceea că au primit semnale pozitive de la Filip Mrzjlak. Croatul n-a fost valid pentru partida cu Academica, din cauza unor probleme la spate, dar sunt șanse ca el să-și revină și să poată fi o soluție de titularizare cu echipa lui Mihai Teja. 

Vedete de toamnă

Nistor va rata cu siguranță și o convocare la echipa națională, pentru "dubla" cu Spania și cu Malta. Liderului "haitei" i-au recidivat problemele musculare, el suferind o microleziune fibrilară la gamba stângă, resimte dureri, nici mijlocașul, nici cei de la lot nu mai vor ca el să forțeze. Dan a mai avut probleme similare în trecut, doar că la piciorul drept.

Cel mai bun pasator activ din Liga 1 nu a jucat deloc în cele 4 runde ale acestei stagiuni. Va reveni din septembrie, alături de antrenorul Eugen Neagoe și de Brito. Ultimul este iar un caz special: a avut un istoric cu accidentări, a jucat ultimul amical de la Marbella, a avut probleme musculare, după care și-a revenit și s-a rupt la primul antrenament de la Săftica!

Adus să impresioneze, ca una dintre mutările cu greutate ale mercato de vară, ex-extrema lui Xanthi va fi o soluție abia la mijlocul lunii septembrie. El se recuperează acum.

56de pase are Dan Nistor în Liga 1, numărul 1 la acest capitol, în 273 de meciuri în prima divizie. A strâns și 20 de goluri

63de pase a acumulat decarul roș-albilor în toate competițiile pentru Pandurii, Dinamo și CFR Cluj în 304 partide

141de minute a strâns Ioan Filip în actuala ediție în 3 meciuri

197de minute a strâns Filip Mrzljak în 3 partide pentru "câini

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  06 August 2019, 12:10
Postat de cornelconasu pe 06 August 2019, 09:54

Măi Apostole când devii și tu ziarist ?! .....”.Două nume importante se întorc alături de Neagoe la Dinamo ...” !!!??? Da până acum unde au fost ??? Tu ești sănătos ?!

S-A MOLIPSIT DE LA "MARELE" VICTOR VRÂNCEANU!

cornelconasu
cornelconasu  •  06 August 2019, 09:54

Măi Apostole când devii și tu ziarist ?! .....”.Două nume importante se întorc alături de Neagoe la Dinamo ...” !!!??? Da până acum unde au fost ??? Tu ești sănătos ?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează