FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Dan Nistor, tot mai aproape de plecarea de la Dinamo! Detaliul care-l dă de gol

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 14:24

Dan Nistor, 31 de ani, va părăsi Dinamo în mercato de iarnă, de văzut dacă la o rivală din Liga 1 sau într-un campionat din Orient pentru un salariu lunar de 30.000 de euro.

Primul plecat. Sau, mai bine zis, doar unul dintre numele importante ce vor părăsi Dinamo în mercato de iarnă. Mijlocașul Dan Nistor mai lasă în Ștefan cel Mare doar abțibildul de pe autocar, din 2020 va juca la o altă echipă. Chiar dacă nu a spus-o răspicat, decarul de 31 de ani este pregătit de plecare. 

Nu duce lipsă de oferte, deși a spus că la el nu a ajuns niciuna. Victor Pițurcă l-a cerut în Bănie, a scris ieri sport.ro, în rest echipe din Kazahstan și din țările arabe îl au în vizor, oferindu-i 30.000 de euro pe lună. 

Nistor nu va însoți formația la Botoșani, suspendat fiind. În alte ocazii, când a fost accidentat, Dan a fost alături de coechipieri. 

Ce a declarat Nistor după înfrângerea cu Sepsi 

„Asta ne e valoarea, da? Unde suntem! Ne înjură doar o parte dintre suporteri, unii de la «Sud» și mai sunt unele persoane... N-am ce să le zic fanilor, vor vedea ei mai încolo!. Nu știu dacă va urma iar o perioadă neagră, vom vedea. Tragem linie după Botoșani. 

Nu știu dacă voi continua din 2020, vedem după etapa asta. Acum? Nu simt nimic! De fapt, simt doar supărare și durere. Nu cred că voi merge cu echipa la Botoșani. Mai am contract un an și jumătate, vedem... La ce reacție au avut suporterii la acest meci, mă gândesc serios la oferte, atunci când vor veni”, a spus Nistor.

„Ne-a intrat jumătate de salariu, dar nu e chestia de bani. Și la alte echipe sunt datorii mari, însă nu se discută atât. La Astra sunt 3 luni de întârzieri și sunt pe locul 1. Nu ne-a anunțat nimeni nimic, dacă se dărâmă stadionul, dacă vine falimentul, dacă mai vine vreun investitor arab. Au fost momente mai delicate decât acum la Dinamo” 
Dan Nistor 

„Băăă, nu ți-e rușine! Cu cine vorbești, mă băiatule? Ieri, îmi pupai mâinile, du-te acasă că ai băut ceva! Nebunule, ai răgușit de la țuică!” 
Dan Nistor către un contestatar, la finalul meciului 

„Dan Nistor este un tip care ține mult la Dinamo. Putem să fim criticați, acceptăm, dar nu ne convine să se ajungă la jigniri. Nu cred că vor fi probleme să plece. Are contract și nu se pune problema” 
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo  

CITEȘTE ȘI:

SuperALIANȚA anti-Becali! Dragomir: „S-au strâns Borcea, Nețoiu și Badea pentru Dinamo. Se discută acum!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
vasy86le
vasy86le  •  16 Decembrie 2019, 15:00
Postat de parpalache pe 15 Decembrie 2019, 15:20

Dragostea cu sila...e viol!Ar trebui sa-i dea drumul!Cat s-o mai lungeasca!In 3 ani cu el "lider", nu s-a reusit nici macar un amarat de loc 6! Dinamo trebuie sa se gandeasca la viitor!Cu salariul pe care i-l da acestui jucator de 34 de ani, clubul poate plati 4 jucatori tineri-pe care sa-i rodeze in play out!

Ce dragoste cu sila ma? Ai un contract, il respecti, nu ti se scoala tie sa pleci ca te-au injurat niste fani pentru ca ti-ai lasat echipa in 10. Astea sunt fite, figuri, pai a uitat de unde a venit si cine era inainte de a ajunge la Dinamo? Din partea mea poate sa plece unde vrea, dar sa nu uite ca inca e sub contract cu Dinamo, si s-ar putea sa ii fie mai greu de plecat la fcsb, ca sigur iar i-a facut diavolul ala vreo oferta.

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  16 Decembrie 2019, 12:07

si daca pleaca ce se va intimpla? nistor nu face fata la alte echipe pentru ca este prea arogant. arogant nu tine cu fotbalisti de calibruuu. va pleca si peste putin timp va fi dat afara oriunde se va duce. este prostie sa plece dar este treaba lui. dinamo se va reface pentru ca nu va fi lasata de cel putin fanii care vor face orice sa cumpere actiunile majoritare. in rest asta este romanul care si in case mai mari face fitze... dan de la cfr vrea cred eu bani mai multi sau pleaca... sa plece si el tot la rusi ca acolo este casa lui. caracterul la romani este unul lipsa.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  16 Decembrie 2019, 00:21
Postat de Costel Pisleaga pe 15 Decembrie 2019, 21:08

drum bun cale batuta ....... si sa-i ia cu el si p balanescu , prunea si danciulescu !!!

Si daca pleaca toti, ce rezolvam ? De unde scoti conducatori si jucatori mai buni in conditiile subfinantarii cronice de la Dinamo ? Nu asta e solutia, sa reconstruim de la zero la fiecare 6 luni

Vezi toate comentariile (27)
Comentează