FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Filip Mrzljak vrea să forțeze intrarea cu CFR Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 09:37

Dinamo credea că l-a pierdut pe Filip Mrzljak (26 de ani, mijlocaș central) după ieșirea prematură de la Severin din meciul împotriva Craiovei, scor 1-4, dar croatul a mărturisit că va risca să joace contra CFR-ului.

  • Dinamo - CFR Cluj, meci din etapa #16 a Ligii 1, se joacă duminică, 10 noiembrie, de la ora 19:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Dinamo a fost zdruncinată din temelii de eșecul 1-4 cu U Craiova de la Severin. După ce au acuzat arbitrajul, „câinii" au adunat răniții după înfrângere, mai ales că duminică vine CFR Cluj, campioana ultimelor două sezoane în Ștefan cel Mare.

Filip Mrzljak a ieșit accidentat, Ante Puljici a acuzat probleme medicale, însă cei doi pot fi recuperați până la ora partidei cu ardelenii. Chiar dacă a avut o prestație lamentabilă, Puljic rămâne prima opțiune a lui Dusan Uhrin pentru confruntarea cu „feroviarii". Fundașul s-a ales cu o contuzie, a acuzat dureri după partidă, dar nu va rata partida din week-end. 

Genunchi umflat 

Celălalt croat al „câinilor", Mrzljak a părăsit terenul în minutul 35, fiind escortat la vestiare. Totuși, sunt șanse mari ca el să fie apt de joc pentru duelul cu CFR, Filip fiind un fotbalist important în sistemul lui Uhrin.

„Sunt mai bine, mi s-a umflat genunchiul și nu mai puteam continua. Nu cred să fie ceva serios, nădăjduiesc asta! O să vedem în următoarele zile cum va fi. Sper să revin pentru meciul cu CFR Cluj"
Mrzljak pentru Gazeta Sporturilor 

1 golși un assist are Mrzljak în 8 etape la Dinamo

VEZI ȘI:

FCSB // Mihai Stoica, prima reacție după plecarea lui Narcis Răducan de la FCSB: „Enough is enough!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
spartcapus
spartcapus  •  06 Noiembrie 2019, 18:15
Postat de Danut Ognean pe 06 Noiembrie 2019, 16:54

batem cfr si intram in playoff iar in playoff le dam punctele inapoi cfreului spre disperarea gigeilor!fortza dinamo!fortza cfr

Nu e rea ideea! Ca si asa *** vor avea toti nasii si colegii de puscarie imprumutati cu sute de mii de euro in playoff!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  06 Noiembrie 2019, 16:54

batem cfr si intram in playoff iar in playoff le dam punctele inapoi cfreului spre disperarea gigeilor!fortza dinamo!fortza cfr

dvd1
dvd1  •  06 Noiembrie 2019, 15:23

poate sa intre absolut oricine. Infringerea e asigurata si sigura de pe acum. S-a terminat cu Dinamo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close