FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță n-a mai răspuns la telefon după ce investitorii italieni aduși de Dario Bonetti i-au cerut situația financiară: „E clar, nu vor să vândă clubul”

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 21:09

DINAMO. Fostul antrenor dinamovist Dario Bonetti, 58 de ani, și un reprezentat al Asociaței „Dinamoviști pentru Dinamo” au vorbit cu un grup de investitori italieni să vină la clubul din Ștefan cel Mare.

După întâlnirea ce a avut loc la Milano, aceștia au fost de acord în principiu, iar avocații lor au trimis o scrisoare către Ionuț Negoiță în acest sens. Timp de două luni n-a răspuns nimeni de la Dinamo. 

Italienii dădeau 10 milioane de euro pe Dinamo!

Până la urmă, avocații l-au contactat direct pe Negoiță, prin telefon. I-au transmis acestuia interesul afaceriștilor peninsulari, care vor să dea 10 milioane de euro pe club, dar ar dori actele care să arate situația financiară de la club înainte de a trece la discuții avansate. Din acel moment, Negoiță nu le-a mai răspuns la telefon și nimeni din club nu a mai vorbit cu ei.

„E clar, nu vor să vândă clubul”, au concluzionat italienii.

Mâine pe GSP.ro veți putea urmări un interviu EXCLUSIV cu Dario Bonetti, în care tehnicianul povestește toate dedesubturile afacerii!

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, anunț COLOSAL: „Familia regală din Emiratele Arabe Unite e interesată de Dinamo, Negoiță a primit o hârtie aseară!” » Ce scrie în ea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
tequlix
tequlix  •  18 Ianuarie 2020, 14:12
Postat de sasesase pe 18 Ianuarie 2020, 09:45

Ar fi frumos daca clona fcd 1948 ar fi cumpărată de ***. Sigla echipei v a fi schimbată și în locul ***, va apărea semiluna din ***. Cei 400 de suporteri ar avea shaorma gratuita la meci. Da Doamne falimentul clonei din Vitan Bârzești.

Macar Shaorma mai are ceva prin ea, dar PRAZU asa simplu ?? Voi la praz ii ziceti tic-tac :)))))))))))))))))))))))))) *** prazarului ii bat ninsorile in geam, si el sta sa faca caterinca de Dinamo, *** ca nu o sa ajungeti nici macar un sfert la palmaresu unor echipe ca Dinamo,Steaua,etc. Pana si UTA are mai multe titluri ca voi, obositilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdany8
bogdany8  •  18 Ianuarie 2020, 14:09
Postat de sasesase pe 18 Ianuarie 2020, 09:45

Ar fi frumos daca clona fcd 1948 ar fi cumpărată de ***. Sigla echipei v a fi schimbată și în locul ***, va apărea semiluna din ***. Cei 400 de suporteri ar avea shaorma gratuita la meci. Da Doamne falimentul clonei din Vitan Bârzești.

Tu vorbesti bah prazar obosit de clone ?? Unii n-au simtu penibilului. Lasa ca va taie Rotaru sponsorizarile si va duceti de unde ati venit, va duceti pe PAPURA HAHAHAHAHAHAHA :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  18 Ianuarie 2020, 14:03

Sa-i mai aud eu pe lingusitorii aia RINISTI ca mai zic ca vezi domne nu se inghesuie nimeni sa cumpere Dinamo, ba dimpotriva, au fost destui care au vrut si au fost interesati de club dar *** aia RINISTA nu vinde clubu, sa vedem acum , dar nu mi fac sperante ca va vinde, totu e o cacealma !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează