FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV N-a fost totul lapte și miere! Ce i-au cerut fanii din DDB lui Cortacero

Suporterii-finanțatori din programul „Doar Dinamo București” și Pablo Cortacero, omul care a preluat frâiele clubului de la Ionuț Negoiță, s-au întâlnit pentru prima dată.
Suporterii-finanțatori din programul „Doar Dinamo București” și Pablo Cortacero, omul care a preluat frâiele clubului de la Ionuț Negoiță, s-au întâlnit pentru prima dată.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 19:07 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 19:13

Suporterii-finanțatori din programul „Doar Dinamo București” și Pablo Cortacero, omul care a preluat frâiele clubului de la Ionuț Negoiță, s-au întâlnit pentru prima dată. 

Cortacero și liderii DDB au atins mai multe puncte în timpul discuțiilor. O bună parte dintre ele au fost făcute publice de fani, dar există și aspecte păstrate în spatele ușilor închise. Pe lista dorințelor arzătoare ale suporterilor s-a numărat și îndepărtarea din club a lui Bogdan Bălănescu și a lui Marius Iorga, șeful scouterilor. 

Există un obstacol în calea acestui obiectiv. Cei doi oameni aflați în dizgrația fanilor au o relație bună cu Rufo Collado, noul director sportiv al lui Dinamo, omul de încredere al lui Cortacero. 

VIDEO. Pablo Cortacero și-a anunțat planurile pe care le are la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. Pablo Cortacero și fanii din DDB s-au întâlnit și au căzut de acord pentru o adevărată revoluție: ce se va întâmpla la Dinamo

Dinamo negociază aducerea lui Ante Vukusic » Fotbalistul a fost și pe lista lui FCSB

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (8)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  03 Septembrie 2020, 15:06

Are dreptate autorul articolului,nu a fost totul "numai lapte și miere",situația la acest club al României e un amestec de lapte bătut,denumită generic SANA și mai degrabă niște mere stricate care la randul lor le au stricat și pe cele puține de mai erau bune...Acum lăsând tristul adevar la o parte,ceea ce ma uimește e cât sunt oamenii de naivi...Personal nu am și nici nu voi simpatiza vreodată cu Dinamo,dar eu inteleg și văd așa lucrurile...Au venit niște investitori,ok?!Au preluat clubul,nu?!Cu problemele aferente,datorii,salarii restante,eventuale litigii etc etc etc.Pai daca acești domni sunt atât de puternici,de ce nu aduc totul la zi,începând de la salarii restante către jucători și cei de mai erau pe acolo angajați?Fă treaba asta,demonstrează că ești puternic,ia jucători buni,nu fantastic,oferă le niște salarii peste ce e in campionat,undeva intre 20000 si 35000 de euro și atunci,da,nu doar ca te bați la campionat,ci îl iei la pas...Dar,cu jucători peste 30 și liberi de contract,cât oi fi eu de antidinamovist,dar până și un copil își dă seama că ceva nu e ok la acești flăcăi spanioli...Nu mi doresc să se ajungă la așa ceva,nu e sănătos pentru fotbalul românesc in general,avem deja prea multe exemple de cluburi de tradiție aduse la faliment sau dispărute, dar parca totul se întâmplă după un scenariu clasic.Să nu fie așa și să mă înșel, dar tare mi e că până la urmă tot la faliment se ajunge...

rocky2
rocky2  •  03 Septembrie 2020, 00:44
Postat de tutan_camon pe 02 Septembrie 2020, 20:20

Vă bagă in faliment, nu înainte de a vinde ce mai e de vândut. ***

Bag-o p-aia cu Burleanu, cu retrogradarea ratata, samd!

creeperno
creeperno  •  02 Septembrie 2020, 22:43

Stati linistiti ca la anul luam titlu chiar si cu balanescu in club

Vezi toate comentariile (8)
Comentează