FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

DINAMO // EXCLUSIV Probleme și cu Slavko Perovic » Dusan Uhrin jr. i-a pus în gardă pe șefi și vrea de urgență un atacant

Articol de - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 12:31

Slavko Perovic (30 de ani), atacantul lui Dinamo, nu s-a antrenat în ultimele două zile, fiind scos din ritm din cauza unor probleme la stomac. Dusan Uhrin jr. e în alertă și le-a solicitat șefilor să aducă de urgență un atacant. 

Perovic va reveni la antrenamente abia la începutul săptămânii viitoare, iar staff-ul „câinilor” speră să-l aibă pe atacantul sârb la capacitate maximă pentru duelul cu Astra de sâmbăta viitoare, mai ales că „Pero” a rămas principalul om din atacul echipei. 

Cum Mattia Montini e în continuare accidentat, iar Daniel Popa și Robert Moldoveanu au avut prestații șterse în amicale, Dusan Uhrin își pune toate speranțele în Slavko Perovic, cel care a înscris 5 goluri în acest sezon . 

Pentru a-și întări compartimentul ofensiv, Uhrin le-a cerut șefilor să caute de urgență un atacant. Conform surselor noastre, Dinamo ar putea aduce în perioada următoare un atacant din Slovacia. 

VIDEO // Dusan Uhrin: „Eu nu vreau să joc doar pentru play-off. Vreau să lupt pentru locul 1!” 

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV / INTERVIU Dusan Uhrin jr.: „Cu maximum 5 transferuri, aș încerca să atac locul 1 în sezonul următor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno999
creeperno999  •  23 Ianuarie 2020, 22:56

Mai bine se accidenta popa

parpalache
parpalache  •  23 Ianuarie 2020, 16:46
Postat de blahblahblah111 pe 23 Ianuarie 2020, 13:03

Balanescu doarme. Faptul ca jucatori ca bejan,rauta,popescu,corbu si popa nu au fost dati afara iarna asta ne arata care e obiectivul principal.

Adica numai jucatorii romani,vrei tu sa-i de afara?Plangi dupa Rednic?Lasa ca face Uhrin asta,un fel de Dunajkca Streda pe aici!Asta ar mai fi Dinamo?

elgabri
elgabri  •  23 Ianuarie 2020, 15:36

Este Popa mai bun decat el !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close