FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Radiografia lui Ionuț Negoiță după 7 ani de domnie: „Am două mari realizări și o dezamăgire”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 09:30

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a participat la o ediție specială a GSP Live în această dimineață. Finanțatorul roș-albilor și-a radiografiat cei 7 ani de când este investitor în „Ștefan cel Mare”: „Am două realizări la Dinamo, dezamăgirea e că n-am făcut performanță”, a spus acesta. 

„Echipa a fost cel mai aproape de faliment și de Liga a 4-a atunci când am venit eu. Știm cu toții în cel fel era clubul Dinamo când l-am preluat. Anumite persoane meritau să nu intervin, pentru a se vedea rezultatul exact. M-am implicat pentru că Dinamo nu merita să ajungă în faliment și în Liga 4. E un capitol pe care mi l-a asumat. Am fost luat de val, nu concepeam ca Dinamo să nu mai existe. Mai mult, eram entuziasmat și sunt în continuare entuziasmat de galeria echipei.  

Negoiță: „Nu mă pricepeam și nu mă pricep”

Cu siguranță, decizia de business de a prelua Dinamo a fost una greșită. Am crezut că se vor schimba anumite lucruri în bine, dar nu prea le-am văzut. Fotbalul e un domeniu mai special în care nu mă pricepeam și în care nu mă pricep nici acum. Foarte puțini oameni din fotbal se pricep.  

E foarte greu să reziști în fotbal dacă ai unele principii și un caracter OK. Trebuie să ai nervii foarte tari să reziști în fața tuturor atacurilor. Toată lumea e săpată și subminată, e o muncă foarte grea. Am avut în această perioadă și niște oameni de calitate lângă mine, dar nu am avut prea multe opțiuni de unde să aleg astfel de oameni”, a declarat Negoiță, în dialogul purtat cu moderatorul Costin Ștucan. 

Ionuț Negoiță: „Două realizări și o dezamăgire”

„Am reușit unele lucruri bune. Prietenii m-au sfătuit să nu intru în fotbal, dar pe mine m-a provocat ideea. Nu credeam că e atât de complicat. Sunt mulțumit pentru faptul că am reușit să salvez o echipă aproape de faliment. În plus, am ținut în viață un club mai bine de 7 ani, aceasta este o altă realizare. 

Dar nu sunt mulțumit de faptul că n-am reușit să fac performanță. Am analizat fenomenul și am ajuns la concluzia că e nevoie de mai mult, dar eu nu sunt dispus să fac asta. Am atins niște limite, apoi am ridicat mâna și am spus că nu mai pot”, a spus Negoiță, la GSP Live.

Negoiță, secetă de performanțe la Dinamo

În «era Negoiță», Dinamo a câștigat un singur trofeu, Cupa Ligii, în 2017, o competiție care între timp a fost desființată. În toată această perioadă, Dinamo a luptat la titlu într-un singur sezon (2016-2017), ultimii ani fiind sinonimi cu borne dezastruoase și participări succesive în play-out. 

Vezi și: 

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV / INTERVIU Dusan Uhrin jr.: „Cu maximum 5 transferuri, aș încerca să atac locul 1 în sezonul următor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
creeperno999
creeperno999  •  24 Ianuarie 2020, 23:15

Ce realizari ai omule

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  24 Ianuarie 2020, 21:26

MANAGEMENT-UL PROPUS DE NEGOITA A FOST/ESTE FALIMENTAR! CU "FIRMITURI" DE BANI NU IEI TITLURI/CUPA ROMANIEI/SUPERCUPE/CALIFICĂRI ÎN CUPELE EUROPENE*****

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  24 Ianuarie 2020, 20:58

judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) au anulat decizia prin care Gigi Becali fusese obligat să îi plătească suma de 30.000 de euro lui Florin Talpan....Va dați seama ce pile are ciobanul burghez la ICCJ?...Acolo e placa turnanta a statului paralel!! gigi e stâlpul mafiei!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează