FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Rușii de la UFA vor să-l vândă pe Nedelcearu și l-au ochit pe Denis Ciobotariu

Articol de - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 09:00

Dinamoviștii stau cu pumnii strânși în această iarnă! Locul 10 din prima ligă a Rusiei, UFA, are semnale clare că Ionuț Nedelcearu, 23 de ani, va fi vândut în pauza competițională pe patru milioane de euro.

"Câinii" au păstrat 25% din Nede, astfel că un milion de euro ar reveni în Ștefan cel Mare. Mai mult decât atât, conform surselor Gazetei, rușii vor să-l ia pe Denis Ciobotariu, 21 de ani, în locul lui Ionuț. UFA ar fi dispusă să achite 300.000 de euro în schimbul stoperului, sumă agreată de roș-albi.

Îl vor fundaș central

Deși este stoper la bază, Ciobi mic a fost folosit în acest sezon pe postul de fundaș dreapta. Cu toate că fizicul nu-l recomandă pentru această poziție, Denis fiind înalt și lent, antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, consideră că axul central al defensivei trebuie format din fundași experimentați, acolo fiind pericolul mai mare decât în bandă.

Liviu, tatăl lui Denis, care este în acest moment selecționerul Libanului, consideră ca mutarea fiului său în marginea terenului poate fi un avantaj pentru Ciobi junior: "Eu cred că poate fi un avantaj pentru cariera lui pentru că în fotbalul modern se caută jucători polivalenți care pot evolua pe mai multe posturi, cu toate că din punctul meu de vedere, în bandă e mult mai dificil decât fundaș central. El știe mai bine pe ce posturi poate juca, în funcție de ce îi cere antrenorul. Dar clar este un avantaj pentru CV-ul său!".

2goluri în 13 meciuri a marcat Ciobotariu pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

1gol în 46 de meciuri a marcat Nedelcearu pentru UFA în prima ligă rusă, în două sezoane

3,5milioane de euro este cota de piață a lui Nedelcearu, conform transfermarkt.de. Denis Ciobotariu este evaluat la 500.000 de euro

VEZI ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV Dusan Uhrin, promisiune importantă pentru jucători la antrenamentul de azi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
chris_bu67
chris_bu67  •  25 Noiembrie 2019, 10:55

pe klimavicius ar fi bine să-l transfere,e înalt și titular în naționala Lituaniei,deci.....

bogdany8
bogdany8  •  23 Noiembrie 2019, 06:29

doamne ajuta sa ne scape de petarda asta, 300 de mii sunt aur curat.

magic4ever
magic4ever  •  21 Noiembrie 2019, 12:14
Postat de cornelconasu pe 21 Noiembrie 2019, 10:56

300 000 ? Iar faceți pomeni din astea ?! Are 21 de ani nu 31, e în naționala de tineret, e titular în echipa de club nu joacă doar datorită regulii cu U 21 ! Valoarea lui e undeva la 1,5 mil !

Din pacate la ce foame de bani are nepriceputul de Negoita nu m-ar mira sa il vanda pentru 300.000...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează