FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Andrei Sin, toate detaliile despre accidentare » Ce se întâmplă cu jucătorul după ce a ieșit agonizând de pe teren

Articol de - Publicat sambata, 17 august 2019 18:17

Andrei Sin, fundașul stânga al lui Dinamo, a rezistat doar 16 minute pe gazon la Ploiești, la meciul Chindia - Dinamo (3-2).

Acesta a făcut un dribling, a mai încercat să treacă de un adversar, iar când s-a întins, a simțit o înțepătură la pulpa dreaptă și s-a prăbușit pe gazon. A făcut semne disperate către bancă, solicitând primul ajutor.

Fotbalistul sosit în această vară în Ștefan cel Mare a părăsit terenul chinuit de durere și agoniza pe margine în primele momente de după accidentare. La finalul partidei, își mai revenise, însă jucătorul de 27 de ani este afectat de ceea ce i s-a întâmplat, dinamoviștii temându-se să nu fie vorba de o ruptură.

În acest start de campionat negru pentru roș-albi, Nistor de-abia și-a revenit după o accidentare, în timp ce Mrzljak, Filip, Bejan și Brito sunt în continuare în afara antrenamentelor normale, din cauza unor probleme medicale. 

Sin va efectua luni un control medical amănunțit și va afla exact ce are și cât va lipsi. „Nu știu cât de gravă e accidentarea, luni voi ști exact. Sper, mă rog să nu fie ceva grav”, a mărturisit fotbalistul de bandă stângă.

Vezi și:

VIDEO Un fost campion cu Dinamo îi acuză pe jucători după incidentele cu huliganii: „Ei iubesc Dinamo! Fotbaliștii să alerge și să bage capul în gheata adversarei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
samertx
samertx  •  17 August 2019, 19:48

Edy numără din doi în doi, pușcă unul și cad trei, ultimul care din picior agonizează, Edy îi trage un glonț în ceafă, să- i curme suferința. :))

lapusneanul
lapusneanul  •  17 August 2019, 19:27

ba edy, stii ce inseamna a agoniza ?..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează