FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV UPDATE Mircea Rednic a adus 2 fotbaliști în probe la Dinamo! Cine sunt Facundo Mallo și Elvis Kabashi

Facundo Mallo
Facundo Mallo

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2019 16:17

Mircea Rednic i-a adus în probe la Dinamo pe fundașul central uruguayan Facundo Mallo (24 de ani) și pe mijlocașul albanez Elvis Kabashi (25 de ani).

UPDATE 18:00

Mijlocașul albanez Elvis Kabashi a început să tragă tare pentru a-i impresiona pe dinamoviști. Acesta s-a fotografiat în sala de sport, unde muncește pentru a intra cât mai repede în formă.

elvis kabashi

Știrea inițială:

Cei doi sunt de astăzi în cantonamentul lui Dinamo și vor fi testați în amicalul pe care „câinii” îl vor juca în week-end împotriva celor de la CS Tunari (Liga 3).

nu a ieșit din Uruguay

Facundo Mallo este un fundaș central dreptaci, de 1.86 metri.  Mallo a evoluat de-a lungul carierei pentru Liverpool Montovideo și CA Torque. De la 1 ianuarie a devenit liber de contract. Conform site-ului transfermartk.de, Facundo este impresariat de Oscar Betancourt, omul care îi are sub contract și pe Lucas Torreira (Arsenal), Nahitan Nandez (Boca Juniors), Abel Hernandez (ȚSKA Moscova) sau Gaston Ramires (Sampdoria).

400.000 €este cota lui Facundo Mallo conform transfermartk.de

1 selecțieare Mallo în reprezentativa de tineret a Uruguayului

Mijlocaș trecut prin Serie A

Elvis Kabashi este un mijlocaș central cu veleități ofensive, poate evolua și în spatele vârfului. Kabashi are 2 selecții în reprezentativa U19 a Albaniei, marcând un gol.

De-a lungul carierei a evoluat pentru Empoli U19, Juventus U19, Empoli U19, Pescara, Den Bosch, Pontedera, Viterbese, Livorno.

125.000 €este cota lui Elvis Kabashi conform transfermarkt.de

Vezi și: 

DINAMO // Rachid Ait-Atmane, transferul care a impresionat, riscă să plece din Ștefan cel Mare! Care e motivul și ce spune Rednic

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  22 Martie 2019, 09:15

MUTIU(mandanda) - DUSSAUT(r.zamfir) , F.MALLO(ciobotariu) , KLIMAVICIUS(r.grigore) , ALIJI(l.oltay) - N'DIAYE(i.serban) - SORESCU(jaadi) , KABASHI(nistor) , R.JAADI(longher) - MONTINI(magureanu) - PAPAZOGLU(popa) !!!

maidanezuro
maidanezuro  •  21 Martie 2019, 10:16

Gata ma, l-am adus si pe Elvis, *** , sa vezi joc acum la Dinamo! Doamne....Stambule, unde-i gasesti ma taticule?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  20 Martie 2019, 23:26
Postat de herman25 pe 20 Martie 2019, 17:19

Doamne, prost l-ai mai lasat pe asta.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează