LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV UPDATE Negoiță, resemnat în privința vânzării, după ce Cataramă i-a dat cu flit, azi, la negocierile finale

Articol de — Joi, 07 Noiembrie 2019

Discuțiile dintre Ionuț Negoiță și Viorel Cataramă pentru vânzarea clubului Dinamo s-au lovit de zid astăzi. După ce a pozat în salvatorul clubului, politicianul i-a dat cu flit lui Negoiță și n-a venit personal la negocierile finale de azi, trimițându-și avocații. 

UPDATE 17:30 

Negoiță a răspuns tuturor neclarităților pe care avocații potențialului cumpărător le-au avut. Aceștia vor transmite detaliile către Viorel Cataramă, urmând ca în zilele următoare să fie oferit un răspuns ferm. Negoiță consideră că afaceristul de la Elvila s-a folosit de acest prilej pentru a-si face campanie electorală. Finanțatorul lui Dinamo pare resemnat în acest moment că afacerea cu Cataramă nu se va face, având în vedere că politicianul nu s-a prezentat personal la discuțiile finale de azi. 

10 milioane de dolarieste suma maximă pe care candidații la prezidențiale o pot deconta de la bugetul statului, în cazul în care depășesc 3% la voturi în primul tur

Știrea inițială

Avocații lui Viorel Cataramă sunt în aceste momente la RIN unde discută cu Ionuț Negoiță preluarea echipei de fotbal. 

Finanțatorul lui Dinamo a fost surprins neplăcut de faptul că afaceristul Viorel Cataramă nu a venit personal așa cum era stabilit pentru a parafa înțelegerea de preluare a 51% din acțiuni. 

Conform surselor Gazetei, Cataramă este în momentul redactării acestui articol la sediul Elvila, acolo unde ține o ședință cu angajații săi. 

Vrea să meargă pe Bursă! 

Gazeta a vorbit cu Viorel Cataramă la câteva ore după ce acesta a avut prima întâlnire cu Negoiță săptămâna trecută și a dezvăluit planul său în cazul în care va prelua Dinamo: 

„Sunt un om de afaceri și vreau să profit de o oportunitate. Dacă iau Dinamo, o fac pentru a lista clubul la Bursă. Eu nu voi împrumuta Dinamo, ci voi face mereu infuzii de capital în club. Am puterea să plătesc salariile lunare timp de șapte-opt luni, până se va finaliza o eventuală listare la Bursă. Vorbim de aproximativ 2,5 milioane de euro de care dispun”. 

Vezi și:

EXCLUSIV 99% s-au înțeles! Ionuț Negoiță și Viorel Cataramă au joi întâlnirea DECISIVĂ pentru vânzarea lui Dinamo » Singura piedică din calea tranzacției

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”

Libertatea

Comentarii (41)

chris_bu67  •  11 Noiembrie 2019, 17:27

Cred că Rednic a zis bine. că Negoiță n-are ce vinde,ce este de vânzare, e la adevăratul gropar,nicu badea!

alexbibirica1  •  08 Noiembrie 2019, 08:06

CNSAS a arătat că Viorel Cataramă a fost informator al Securității. Notele sale erau semnate de acesta atât cu numele real cât și cu cele conspirative „W”, „Viorel” și „Voicu”, arată o adeverință a CNSAS. De asemenea, Consiliul arată însă că Viorel Cataramă nu a fost colaborator al Securității.

zecs93  •  08 Noiembrie 2019, 01:16

ce ziceam aseara ?? eram sigur ca va pica, astfel de tranzactii sunt oficiale doar cand e oficial in presa cu conferinta si actele semnate, doar asa suntem siguri ca am scapat de negoitu !!!

Vezi toate comentariile (41)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul de la Doha

Digi2
13:00 Fotbal, La Liga

Osasuna - Granada

Digi 3
13:30 Fotbal, Serie A

Genoa - Lazio

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bielefeld - Hannover

Digi 4
16:30 Fotbal, Liga 1

Gaz Metan - Dinamo

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Academica Clinceni

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
16:30 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
19:00 Fotbal, Serie A

Roma - Lecce

Digi 3
19:30 Fotbal, La Liga

Getafe - Sevilla

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Universitatea Craiova - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A

Inter - Sampdoria

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, La Liga

Atletico Madrid - Villarreal

Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1

PSG - Bordeaux

Digi 4
Program TV complet

Liga 1