FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo face al 4-lea transfer: vine un jucător-surpriză din Spania! EXCLUSIV Câți bani va câștiga în „haită”

Isma Lopez, dreapta
Isma Lopez, dreapta

Articol de - Publicat sambata, 29 august 2020 22:52 / Actualizat sambata, 29 august 2020 23:14

Fostul fundaș stânga al celor de la Tenerife, Isma Lopez, 30 de ani, va semna în cel mai scurt timp cu Dinamo, după ce va încheia conturile cu formația insulară.

Dinamo este activă pe piața transferurilor. I-a adus pe Vlad Achim, Janusz Gol și Adam Nemec, se pregătește să oficializeze al 4-lea transfer cât mai curând posibil. Chiar dacă fanii sperau ca Pablo Cortacero să-i convingă pe Paul Anton și pe George Țucudean să îmbrace din nou tricoul alb-roșu, noua mutare vine din Spania.

Presa iberică a scris astăzi că fundașul stânga Isma Lopez, care poate evolua și mai avansat, ca extremă, este gata să-și facă bagajele pentru a ajunge la București. Conform elcorreo.com, părțile sunt înțelese, iar jucătorul care s-a format la Athletic Bilbao - pentru care nu s-a plătit niciodată vreo sumă de transfer! - fiind dispus să îmbrace tricoul "câinilor". Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, Lopez va semna un acord valabil pe două sezoane, iar salariul său lunar va fi de 15.000 de euro.

Isma Lopez a mai evoluat la Zaragoza B și la Lugo, are și un meci în cupele europene pentru Bilbao în urmă cu 8 ani, în Europa League. A mai jucat pentru Sporting Gijon și Omonia Nicosia. Fostul internațional de juniori al Spaniei a jucat 10 meciuri ediția trecută pentru Tenerife. A fost campion european cu naționala U17 a Spaniei, în 2007.

16meciuri a adunat pentru bascii de la Bilbao, marcând de două ori și oferind trei assist-uri

66de meciuri are Isma Lopez în LaLiga, marcând două goluri, el evoluând în divizia de elită pentru Athletic și pentru Gijon

VIDEO Ropotan a vorbit despre discrepantele salariale de la Dinamo: „Lobonț îmi spunea că o să fac bani de nu o să știu să îi număr”

EXCLUSIV Moș Crăciun a venit la Dinamo în toiul verii! Veste uriașă primită de jucătorii „câinilor”

Întâlnire pe fugă între Cortacero și fanii-acționari, la Săftica! Primul reproș al suporterilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (103)
801397063283691
Valentin Benea  •  31 August 2020, 14:01
Postat de antalmihai pe 30 August 2020, 14:04

Cum sa fii asa de NESIMTIT? Scapi prin mila federatiei de liga 2, cu mari jocuri de culise, cu marirea numarului de echipe care sa facut DOAR pt. dinamoviada, obiectiv demonstrat si clar, si acum aduci jucatori platiti cu 15000 pe luna??? E nesimtire totala!!!!!!DNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Mai frustratule cu minte ingusta Dinamo mai avea 5 meciuri de jucat in sezonul trecut . Brrrrrrr la oi ciobane.

1738987013025736
Aurel Habalau  •  31 August 2020, 07:59

PE VAZUTE,,,,,

creeperno
creeperno  •  30 August 2020, 22:48

Frumos transfer

Vezi toate comentariile (103)
Comentează