FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO Fanii-acționari au publicat imagini cu arbitrul Istvan Kovacs: „Oamenii aceștia se expun” » Acuză o conspirație: „Suntem dispuși să acoperim cheltuiala!”

Fanii lui Dinamo din „DDB” dețin 20% dintre acțiunile clubului
Fanii lui Dinamo din „DDB” dețin 20% dintre acțiunile clubului

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 19:53 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 22:58

Suporterii lui Dinamo din Peluza „Cătălin Hîldan” au publicat pe contul de Facebook o postare în care abordează mai multe aspecte ale situației generate de coronavirus în Liga 1. Fanii îi „urechează” pe arbitri, vorbesc despre cazul de COVID-19 de la Poli Iași și vin cu o propunere pentru oficialii Ligii 1.

Pagina de Facebook a suporterilor a publicat mai multe imagini cu arbitrii partidei dintre Viitorul și Chindia Târgoviște, în frunte cu Istvan Kovacs, în timp ce aceștia se plimbau prin Constanța, aseară, înaintea meciului.

„Trebuie să spunem că nu avem nimic cu acești arbitri. Pe pagina noastră am mai spus că Istvan Kovacs este unul dintre cei mai buni arbitri din România și unul dintre puținii pe care rivalii din Berceni nu l-au putut îndoi. Din imagini se vede că este și singurul care nu întoarce capul după fuste scurte... Dar oamenii aceștia se expun. Poate că nimeni nu le-a atras atenția. Poate că toată atenția și toate tunurile sunt îndreptate spre jucătorii lui Dinamo și nimeni nu mai are ochi pentru neregulile din jur.

Arbitrii știu că trebuie să se deplaseze singuri către localitatea în care se desfășoară meciul la care au fost delegați. Măsura e DEGEABA, dacă dumnealor, odată ajunși în localitatea respectivă, stau în grup sau se plimbă prin mulțime, deși se știe că în rândul populației există un procent foarte mare de persoane contaminate. La ora aceasta, cei 4 conduc meciul Viitorul - Chindia. Nu am dat aceste imagini mai devreme, pentru a nu pune pe nimeni în încurcătură - Peluza „Cătălin Hîldan”

TOATE TUNURILE PE DINAMO Citiți până la capăt, pentru a vedea soluția propusă de noi! Înainte de a privi aceste...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Saturday, 25 July 2020

PCH: „Pe noi ne vânează toată lumea!”

În continuarea postării, suporterii și-au mutat focusul către situația de la Dinamo, unde 18 fotbaliști au fost infectați cu coronavirus, iar meciurile echipei continuă să fie amânate. Aceștia au ajuns la concluzia că jucătorii din „Ștefan cel Mare” s-ar fi putut infecta prin două moduri: prin contactul cu un arbitru depistat pozitiv (George Găman) sau de la jucătorii Viitorului, care înainte de a juca împotriva lui Dinamo au disputat un meci cu Petrolul Ploiești, echipă în rândul căreia au fost găsiți fotbaliști infectați.

Și acuză o conspirație. „Pe noi ne vânează toată lumea. «Jucătorii lui Dinamo sunt cei mai indisciplinați. De-aia au luat virusul». Știe țara asta cum arată intrarea în baza de antrenament a altor echipe din Liga 1? Nici aleile din Cotroceni nu au fost date la televizor mai mult și mai des ca aleile din baza de la Săftica. Intrarea și ieșirea din cantonamentul lui Dinamo sunt păzite de camere și cameramani mai mult decât punctul vamal prin care a intrat virusul în țară”.

La Dinamo testele se pot repeta după 5 zile. Așa ni s-a transmis. La Poli Iași de exemplu, Rodny Lopes Cabral e retestat LA INTERVAL DE CÂTEVA ORE, până iese NEGATIV - Peluza „Cătălin Hîldan”

Soluția propusă de fanii lui Dinamo

Fanii-acționari vin cu o propunere: ca fiecare club să fie monitorizat de aproape de membri ai DSP. 

„Nu e vorba doar de aplicarea în mod egal a regulilor pentru competiția fotbalistică. E VORBA ÎN PRIMUL RÂND DE SĂNĂTATEA UNOR OAMENI, unor familii și mai departe, a întregii societăți. Dacă nu sunt bani, pentru a asigura această monitorizare, noi suntem dispuși să plătim pentru a acoperi cheltuiala în dreptul clubului nostru”, notează cei din PCH.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

DINAMO. Ei sunt puștii care vor să-i salveze pe „câini” de la retrogradare: „M-aș simți ca un erou”

Viitorul - Chindia Târgoviște 4-1. VIDEO Gică Hagi câștigă play-out-ul! Chindia a fost spulberată la Ovidiu și e cu un picior în „B”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
gladiator
gladiator  •  26 Iulie 2020, 09:23
Postat de gladiator pe 26 Iulie 2020, 09:21

Testati fcsb-ul!!! Precis au pozitivi! .... Nu intamplator au jucat cu juniorii!

Ceea ce se intampla la toti, numai la fc5b nu se aplica!! Faceti teste adevarate nu de-alea de la cliniac ciobanului!. Au pozitivi in lot, eu asa stiu de la cineva din jurul echipei! Nu va bateti joc de sanatatea oamenilor!!

gladiator
gladiator  •  26 Iulie 2020, 09:21
Postat de babacloanta pe 25 Iulie 2020, 23:26

viitoru a avut de la pettrolu .dar testele sunt facute la clinici deale lor a blatistilor si cum sa iasa ceva in loc de covid ii gasea intindere musculara inapt 5 zile recuperare

Testati fcsb-ul!!! Precis au pozitivi! .... Nu intamplator au jucat cu juniorii!

alegzander19
alegzander19  •  25 Iulie 2020, 23:43
Postat de rocky2 pe 25 Iulie 2020, 22:42

Gigimea e imuna la covid!

Pai inca nu au descoperit daca covidul se transmite la *** :P

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează