FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Sdrobiș le bate obrazul fanilor: „Îl jigneați și îi spuneați «ciuma roșie», acum l-ați vrea înapoi”

Fotografie de arhivă din perioada „Rockefellerilor” de la Dinamo. foto: GSP
Fotografie de arhivă din perioada „Rockefellerilor” de la Dinamo. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 14:49

DINAMO. Experimentatul om de fotbal Ioan Sdrobiș (74 de ani) a comentat în această dimineață situația încâlcită cu care se confruntă Dinamo, unul dintre cele mai titrate cluburi ale României. 

„Părintele”, așa cum Sdrobiș este poreclit, spune că roș-albilor le lipsește un conducător precum Nicolae Badea și le arată obrazul fanilor care l-au contestat ani în șir pe boss-ul de la Computerland, plecat de la echipă în 2013, după schimbul de putere cu Negoiță. 

„Când Nicolae Badea era la Dinamo, fanii spuneau că e «ciuma roșie», îl jigneau. Acum l-ar dori înapoi. Era un om echilibrat, de care clubul ar avea nevoie.

Ionuț Negoiță, săracul, e de bună credință, dar nu pricepe bine fenomenul. A crezut că e ușor, dar Dinamo și Steaua sunt greu de gestionat”, a declarat „Părintele” Ioan Sdrobiș, la Pro X.

4 campionate, 6 Cupe şi 2 Supercupe ale României a câştigat Dinamo cu Badea şi Borcea acţionari

1 trofeua câștigat Dinamo cu Ionuț Negoiță patron, Cupa Ligii în 2017. Cea mai bună clasare în Liga 1 a fost un loc 3, tot în 2017

VIDEO. Ioan Sdrobiș povestește blaturile la care a luat parte

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV. Nicolae Badea, interviu cu cărțile pe față: „Dinamo se vinde pe un leu? O să fie cel mai greu leu din istorie!”

EXCLUSIV Cum negociază în realitate Ionuț Negoiță » Nicolae Badea a dat cărțile pe față: „Totul pică și pare ceva neserios!”

DINAMO. Fanii au făcut rost de banii pentru licență! Ce urmează acum pentru Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno999
creeperno999  •  28 Aprilie 2020, 22:47

La cat a furat cu borcea ,,ciuma rosie" este un compliment

geo.b.
geo.b.  •  28 Aprilie 2020, 18:27

"..... om echilibrat, de care clubul ar avea nevoie.....". E pe dracu. Daca era asa de echilibrat,de ce a lasat clubul la minus 18 milioane de euro ??? Daca l-ar fi last pe zero,cu trofeele catigate in timpul patronat de el,atunci puteai spune"jos palaria" si ..... facute statui in fata stadionului,drept multumire,dar asa.....Plus ca si constrctia stadionului,este cusuta tot cu ata alba-rosie si cu "coada de peste".

126896558871881
Cosmin Mocean  •  28 Aprilie 2020, 17:19

Parinte ia-l p badea si spală-te pe cap cu el!!DDB!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează