FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo fără coordonator? Croatul Palici are deja oferte de afară

Palici a mai jucat pentru Croatia Sesvete, Inter Zapresici, Dinamo Zagreb, AEK Larnaca, Bangkok United și NK Krka
Palici a mai jucat pentru Croatia Sesvete, Inter Zapresici, Dinamo Zagreb, AEK Larnaca, Bangkok United și NK Krka

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 00:00

Antun Palici, 27 de ani, a fost monitorizat de cluburi din Occident, care vor să facă ofertă ”câinilor” pentru a-l achiziționa.

Antun Palici parcurge cel mai bun moment al carierei. Mijlocașul ofensiv de 27 de ani s-a remarcat și în ultimul Derby de România, 1-1 cu Steaua, când a pasat decisiv pentru reușita lui Harlem Gnohere. Iar evoluțiile croatului nu au rămas neremarcate de diverși scouteri care au monitorizat prestațiile fotbalistului.

Palici a ajuns să fie dorit în afara României, numele său fiind notat și de reprezentanții grupărilor din Italia și din Belgia care au fost la ultima confruntare dintre Dinamo și Steaua. Oficialii s-au interesat care este situația lui Palici la clubul din Ștefan cel Mare, jucătorul mai având din vară încă un an de contract cu roș-albii. Ceea ce s-ar traduce prin faptul că dacă este dorit în străinătate, clubul respectiv trebuie să plătească o sumă de transfer "câinilor".

Bucureștenii ar vrea ca Palici să continue și din vară la echipă, mai ales că și-au anunțat deja intențiile la câștigarea campionatului, iar croatul este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Ligii 1 în acest sezon.

Dinamo nu s-a despărțit în iarnă de Harlem Gnohere, golgeterul formației, nefiind impresionată de propunerea făcută dinspre Orient, astfel că este de așteptat ca Palici să fie cotat la peste 500.000 de euro pentru orice formație din străinătate ce l-ar dori.

5goluri și 7 assist-uri a strâns Palici în 29 de meciuri în actuala ediție

7victorii și 4 remize au obținut dinamoviștii când croatul a înscris sau a pasat decisiv

Alte știri despre Dinamo:

"Țin cu Dinamo"

Jean Vlădoiu a jucat pentru Steaua, Dinamo, Rapid, U Craiova și FC Argeș, cu primele două ieșind campion, însă a dezvăluit că este fan al "câinilor".

"Cele mai mari performanțe le-am avut cu Steaua, dar la Dinamo m-am integrat foarte bine, nu eram prieten doar cu fotbaliștii, ci și cu femeia de serviciu sau cu cel care tăia iarba. Țin cu Dinamo! La Steaua, mi-am rupt genunchiul și nu s-au comportat cu mine cum trebuia. Nu eram lăsat să intru în stadion sau la antrenamente și toate astea mi-au lăsat un gust amar pe care îl simt și acum", a spus fostul internațional pentru DigiSport.

Patrick Petre în echipă

Patrick Petre, 18 ani, va reveni în formația "câinilor" de la meciul cu Concordia, de mâine, după 25 de meciuri oficiale în toate competițiile în care n-a prins nici măcar lotul de 18 al roș-albilor.

Mijlocașul ofensiv va avea și șansa să apară în joc, în repriza secundă. Patrick Petre a mai jucat în ultimele luni doar la selecționata Under 19 a României și la echipa secundă a dinamoviștilor, în weekend-ul trecut marcând de două ori.

Ce urmează în campionat

Dinamoviștii au pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu ASA, de duminică seară, pe Național Arena, acolo unde roş-albii ar putea juca împotriva lui Adrian Mutu, fost idol al "câinilor".

Tichetele la peluze costă 10 lei, la tribuna I sunt între 30 și 50 de lei, la tribuna II variază între 25 și 30 de lei, în timp ce la loje prețurile sunt de 150 și 250 de lei.

Așa cum a mai spus-o, Mircea Rednic ar vrea să joace toate meciurile de acasă pe cel mai mare stadion al țării: "Îmi pare rău că n-am evoluat și în celelalte două Derby-uri de România pe acest stadion, pentru că am fi avut și noi 40.000 de suporteri dinamoviști. Pe Național Arena vom avea mereu mai mulți fani".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
zecs93
zecs93  •  13 Aprilie 2016, 22:16

Palici e cel mai bun coordonator din tara, daca il vindeti ne ducem *** nu-l vindeti pe Palici ca dracii va mananca !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  13 Aprilie 2016, 18:06

DACA PLEACA SI MEVLIJA SI PULICI , ATUNCI VAC FI ZERO DINAMO ...!!!

adi2008
adi2008  •  13 Aprilie 2016, 17:50

La ce iti trebuie coordonator? Nu poti sa "pierzi" cu Astra si fara coordonator?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează