FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

E sigur! Pe ce stadion joacă Dinamo cu Farul + câte bilete s-au vândut pentru meciul cu FCU Craiova

Dinamo - Farul se joacă pe „Arcul de Triumf” / foto: GSP
Dinamo - Farul se joacă pe „Arcul de Triumf” / foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 10:49 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 11:51

Dinamo nu știa pe ce stadion va disputa meciul cu Farul de vinerea viitoare, însă lucrurile au devenit clare în acest moment. După cum GSP a anunțat joi, „câinii” vor reveni pe „Arcul de Triumf”, stadionul care le-a fost „talisman” în liga secundă.

Anunțul a fost făcut în această dimineață de Andrei Bendeac, directorul de social media al nou-promovatei, la Radio Dinamo. Dinamo își tot caută o casă stabilă în acest start de sezon, însă a fost nevoită să se mute de pe „Arc” pe Arena Națională pentru meciul cu FCU Craiova. Împotriva campioanei Farul, roș-albii se întorc, așadar, în casa rugby-ului românesc.

Acolo, pe arena de 8.000 de locuri de lângă Mănăstirea Cașin, Dinamo și-a disputat toate partidele de pe teren propriu din acest sezon: 0-2 cu Universitatea Craiova, 0-4 cu Sepsi, 1-0 cu Botoșani și 1-1 cu Petrolul.

10.000 de spectatori la Dinamo - FCU Craiova

În ceea ce privește partida din această seară, revenirea „câinilor” pe Arena Națională pentru prima oară de la „barajul” cu FC Argeș, s-au vândut până în acest moment aproximativ 8.000 de bilete, mult sub așteptările inițiale ale clubului, care visa la o asistență de minimum 20.000 de spectatori la derby-ul cu FCU. Plus cele 2.000 de abonamente, ar rezulta aproximativ 10.000 de spectatori.

Înapoi la „Arcul de Triumf”, unde s-au efectuat lucrări de mentenanță

Astfel, Dinamo revine la stadionul „Arcul de Triumf”, acolo unde, practic, și-a mutat fieful încă din eșalonul secund. În ciuda faptului că Ovidiu Burcă, jucătorii și conducerea s-au plâns de calitatea gazonului la unele etape, arena este pe placul suporterilor, care au realizat multe sold-out-uri. 

La stadion s-au efectuat lucrări de mentenanță, sunt șanse ca terenul să fie acum pe placul echipei dinamoviste.

VIDEO Ovidiu Burcă anunță un nou transfer la Dinamo: „Nu e un secret”

Citește și alte știri despre Dinamo:

„Când va redeveni Dinamo un club mare?” » Eugen Voicu a dat răspunsul + a anunțat cât mai stă Burcă antrenor

Ultimele detalii despre viitorul stadion Dinamo: „3 pași, aproximativ 3 luni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  15 Septembrie 2023, 12:15
Postat de nasty1 pe 15 Septembrie 2023, 12:08

Care "casa rugbiului romanesc"? Rugbistii au fost alungati demult de pe "Arcul de Triumf", se antreneaza si joaca pe unde pot, pe coclauri...

Totuși meciurile de rugby se joacă acolo!

nasty1
nasty1  •  15 Septembrie 2023, 12:08

Care "casa rugbiului romanesc"? Rugbistii au fost alungati demult de pe "Arcul de Triumf", se antreneaza si joaca pe unde pot, pe coclauri...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează