FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2 // Liviu Ciobotariu, după ce a trimis-o pe Dinamo în play-out: „Anticipam că vom fi asaltați, dar nu e ușor să revii de la 0-1”

Liviu Ciobotariu // FOTO: GSP
Liviu Ciobotariu // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 22:18

Liviu Ciobotariu a revitalizat-o pe FC Botoșani, transformând-o într-o echipă care nu doar că are șanse mari să se califice în play-off, dar și etalează unul dintre cele mai frumaose jocuri din Liga 1. Antrenorul de 47 de ani a vorbit la finalul meciului despre victoria cu Dinamo, 2-1. 

„Sunt epuizat, am trăit la maximum acest meci. Mă bucur că am câștigat, am fost foarte bine organizați. Anticipam că vom fi asaltați de Dinamo, așa a și fost. N-am fost atenți în prima repriză, am primit un gol, dar vreau să-mi felicit jucătorii pentru devoramentul arătat și pentru faptul că am reușit să revenim de la 0-1.

Nu e ușor să revii de la 0-1 contra lui Dinamo, o echipă care a fost împinsă de la spate de un public minunat. Am făcut o partidă bună, am crezut în rezultat și mergem acasă cu cele trei puncte.

Dinamo arată foarte bine. Nu vreau să măgulesc pe nimeni. OK, poate acum a fost presiune, așa e fotbalul, nu îți iese. Dar Dinamo arată foarte bine”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Look Sport. 

3 sezoanea petrecut Liviu Ciobotariu la Dinamo

Clasament  Liga 1 ACTUALIZAT + vezi aici programul

Vezi și: DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2 // Cătălin Golofca și Fabbrini, călăii „câinilor”, trag concluziile succesului cu Dinamo: „Savurăm, dar mai avem două finale”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Februarie 2019, 12:27
Postat de florianveress pe 18 Februarie 2019, 07:01

Dacă prostia ar fi motiv de desfiinţate, fc fcsb ar fi desfiinţată de mult! Cât despre ură şi invidie, păduchiosule, cine ia jucători doar să nu ajungă la Dinamo, cumva interlopul jiji?

esti prea prost ***,aberezi mai mult ca coana ghita de la colt,si esti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  18 Februarie 2019, 08:41

Dinamo joaca la retrogradare ,ce i drept doar al 2 lea an consecutiv, si pe caini ii doare de Steaua.Vorbesc de blaturi si uita cand si au dat chilotii jos in fata Cfr ului ca sa piarda Steaua titlul.Uita cand Borcea aducea popa prin vestiare .Poate se intorc toate aceste rautati.Iar Rednic sa ne spuna ca e mai bun de cat Lucescu ca poate l crede Luoana!!!!!

florianveress
florianveress  •  18 Februarie 2019, 07:01
Postat de andyandrei2015 pe 17 Februarie 2019, 23:57

de asta se va desfiinta dinamo,din cauza prostiei,a urii si a invidiei pe uriasa echipa steaua,si fcsb este steaua,sa nu confundati :))

Dacă prostia ar fi motiv de desfiinţate, fc fcsb ar fi desfiinţată de mult! Cât despre ură şi invidie, păduchiosule, cine ia jucători doar să nu ajungă la Dinamo, cumva interlopul jiji?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează