FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

DINAMO - FC BOTOȘANI // Atmosferă senzațională în „Ștefan cel Mare”: câți spectatori au venit la meci + ultrașii au comis-o din nou

Dinamo - FC Botoșani // FOTO: Raed Krishan +2   FOTO
Dinamo - FC Botoșani // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 20:38

Impulsionați la maximum de cele două victorii din startul lui 2019, 3-0 cu Poli Iași și 1-0 cu Sepsi, dinamoviștii au venit în număr mare la stadion pentru duelul Dinamo - FC Botoșani de duminică seara. 

5.728 de suporteri și-au făcut apariția la stadion pentru a încuraja echipa lui Rednic, o cifră mult peste asistențele dezolante cu care Dinamo ne obișnuise în actualul sezon. 

Aceștia și-au susținut în permanență favoriții și au pus presiune pe jucătorii celor de la FC Botoșani, sărbătorind orice corner la fel ca în Anglia, cu ropote de aplauze. 

PCH, recidivistă

După ce ultrașii dinamoviști au fost protagoniștii unor derapaje xenofobe regretabile la duelul de etapa trecută cu Sepsi, suporterii au recidivat și la duelul cu FC Botoșani. 

Au aprins mai multe fumigene în startul meciului, acțiune strict interzisă de legile în vigoare, clubul fiind din nou pasibil de o amendă consistentă. 

Urmărește AICI partida dintre Dinamo și FC Botoșani 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
rjka
rjka  •  18 Februarie 2019, 10:39

Nici mie nu mi se pare normal sa te duci sa joci la Sepși și sa Asculți. Imnul Ungariei și scandări ria ria Ungaria și acolo sa se interzică sloganurile ungurești sa fie interzise ,ca sunteți in România și se vorbește in romana dacă nu va place duceți-vă in Ungaria .!

126791918017681
Danezul Gramada  •  18 Februarie 2019, 09:39

Aia e galerie?Niste *** care fac de ras clubul peste tot. Vii la un meci cu botosani sa strigi afara cu ungurii din tara,astia sunt suporteri?Batuti si amendati si interzisi *** pe stadion ca sa nu mai arunce fumigene si sa strige ce îi taie capul. Sa intre doar cei ce sunt suporteri adevarati nu *** aia. Rusine ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dan_1970
dan_1970  •  17 Februarie 2019, 23:45
Postat de dvd1 pe 17 Februarie 2019, 23:29

retrageti echipa din campionat imediat. Atit mai e de facut. Afara cu Redmic si toti ceilalti de pe acolo. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Dinamo. Retrogradarea

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează