FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

DINAMO - FC BOTOȘANI // Dinamo e all-in pentru play-off! Rednic riscă TOT și face o schimbare importantă

Jucători Dinamo
Jucători Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 14:25

Dinamo va juca duminică, de la ora 20:00, contra celor de la FC Botoșani. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și TV Digi Sport.

La conferința de presă de azi, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a spus că se gândește să înceapă meciul cu Botoșani cu doi atacanți pe teren. Echipa sa trebuie să câștige toate meciurile rămase pentru a spera la un loc în play-off, astfel că tehnicianul e gata să riște cât mai mult pe final de sezon regulat.

„Noi trebuie să câștigăm și după aceea vedem ce fac ceilalți. Noi nu trebuie să facem calcule, trebuie să câștiăm meciurile rămase. FC Botoșani e o echipă care joacă, care practică un fotbal frumos și care are jucători de calitate. Va fi un meci foarte greu. Nici noi nu am primit gol în 2019, chiar am și marcat. S-ar putea să joc cu două vârfuri pentru că pe noi ne interesează să câștigăm.

Am avut ceva probleme după meciul de la Sepsi. Trei jucători nu s-au antrenat, Jordan Mustoe, Rachid Ait-Atmane și Simon Zenke. Ieri au făcut antrenament, unul mai ușor. Vedem azi, la ultimul antrenament, care este situația lor. Sorescu este suspendat, așa că unul dintre Ciobotariu sau Naser Aliji va juca în dreapta apărării, în funcție și de situația lui Jordan Mustoe”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Cum ar putea arăta Dinamo: McDermott - Aliji (Ciobotariu), Klimavicius, R.Grigore, Mustoe - Zenke, Nistor, Ait-Atmane (I.Filip), Jaadi - D.Popa, Montini

Citește și:

Nabil Jaadi l-a convins pe Rednic și va semna cu Dinamo: „E de perspectivă! S-a dat 1 milion de euro pe el”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (40)
zecs93
zecs93  •  17 Februarie 2019, 03:54

Asa se intampla cand nu faci transferurile din timp, uite n avem cu cine sa jucam in dreapta, il va baga pe alji pe postu de dreapta cand el e fundas stanga, se va impiedica ca de popice, iar pe ciobotariu jr chiar nu poti sa l bagi intr un meci unde antrenor la echipa adversa e chiar taica-su, ar fi amuzament maxim, daca n am fost in stare sa aducem un fundas dreapta, auzi si tu, transferam jucatori invalizi ca dussaut ala care isi revine peste 3 luni, mari oameni astea din conducerea noastra, la fel si pe hladik l am pierdut aiurea, tot din cauza unei accidentari, dar oamenii aia nu se uita pe fisele lor medicale ??? sa vada daca joaca in actualu sezon ?? Chiar nimeni nu vede asta ?? !!!

alexpescaru
alexpescaru  •  16 Februarie 2019, 22:53
Postat de mumia_se_intoarce pe 16 Februarie 2019, 15:13

Plimba ma ursul, caricatura cu IQ 33!

Mă, tu ai ceva cu IQ 33... Probabil că tu ai IQ 34 și vrei să arăți că ești mai deștept ca alții...

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  16 Februarie 2019, 22:15
Postat de cpt.ahab pe 16 Februarie 2019, 17:46

Unde ți-i fundașul dreapta, Răduță? Dacă aveam secție de juniori adevărată, Rednic putea lua unul de acolo, fără a mai recurge la improvizații! Chit că și Rednic a gafat-o nepermis, cu îndepărtarea lui Corbu.

Ce sa faca Corbu ?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează