FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

DINAMO - FC BOTOȘANI // FOTO + VIDEO Jordan Mustoe, dinamovistul care spunea că nu are niciun defect, a fost UMILIT de Cătălin Golofca » Faza genială prin care fostul stelist a egalat

Dinamo - FC Botoșani // Captură TV Telekom Sport +1   FOTO
Dinamo - FC Botoșani // Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 20:48

Dinamo a început bine meciul cu FC Botoșani, a deschis scorul prin Montini, în minutul 24, dar avantajul a durat doar patru minute: Cătălin Golofca a restabilit egalitatea după de l-a ridiculizat pe Jordan Mustoe, englezul titularizat în premieră de Mircea Rednic. 

Absența fundașului dreapta Deian Sorescu, suspendat, l-a forțat pe Rednic să improvizeze: Naser Aliji, titular pe stânga, a fost mutat în locul lui Sorescu. Astfel, Jordan Mustoe, 28 de ani, a apărut în premieră în prima echipă ca fundaș stânga.

Golofca i-a „făcut otită”

Mustoe nu a făcut însă o primă repriză prea inspirată. Nesigur și ineficient pe faza ofensivă, englezul a fost lăsat în urmă de Golofca la faza din care moldovenii au reușit să egaleze.

Totul a plecat de la o deviere neinspirată a lui Simon Zenke, care i-a pus pe botoșăneni pe contraatac. Mingea a ajuns la vitezistul Golofca, care a pătruns în viteză spre careu, l-a lăsat în spate pe Mustoe și a înscris cu un șut plasat, la care portarul dinamovist McDermott nu a găsit răspuns.

VIDEO cu reușita lui Golofca

Mustoe: „Sunt complet, nu am slăbiciuni”

La scurt timp după ce s-a transferat, într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Mustoe se descria într-o manieră impresionantă în fața fanilor: 

„Sunt un fotbalist complet, nu am multe slăbiciuni. Sunt solid fizic, am forță și o viteză bună. Când sunt față în față cu un mijlocaș de bandă îmi doresc să mă provoace, să încerce să mă depășească. Îmi place provocarea! Cred că este evident că stilul britanic clasic de fotbal îmi place cel mai mult”.

Urmărește AICI partida dintre Dinamo și FC Botoșani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  18 Februarie 2019, 06:52

Umilit, ce umilit? Dinamo, echipă de speriați și Golofca, cocalarul alergător. Superfotbalistul lui ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ticbis
ticbis  •  18 Februarie 2019, 05:14
Postat de becalidinamovit pe 17 Februarie 2019, 23:06

golofca trebuia sa fie supus unui test antidiping ..am vazut cum alerga cu fcsb ,sia cum a facut cel putin 30 de sprinturi de 40-50m plus ca venea sa se apere era in continua miscare ..2-3 jucatori botoseneni ar fi trebuit supusi testul antidoping .liga numai face demult pana incep sa cada ca mutele pe teren ..pacat ca sunt tineri si pot termina f devreme unele socoteli .

Sigur ca da! Eu zic ca toate echipele ce joaca cu Rinamo sa fie din start penalizate pentru doping. Adica, din capul locului 0-3 la masa verde, ca sa stim o socoteala. Nici macar nu ar mai fi nevoie sa se faca testele alea, ca e evident...:))))))) Desi, nici asa n-as paria ca Rinamo s-ar putea califica pentru play-off!:)

10209355191619210
Dani Dany  •  18 Februarie 2019, 02:23

Eu zic ca baiatul asta si-a falsificat CV-ul de fotbalist. Ma uitam la el si nu stia sa stea in teren, nu stia sa dea cu capul in minge, nu stia sa alerge. Parea un jucator de liga 4.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close