FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 1-1

DINAMO - FCSB 1-1 // VIDEO Imagini violente nedifuzate de pe Arena Națională » A fost făcut KO cu o singură lovitură

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +2   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 18:27

Dinamo și FCSB au terminat la egalitate în derby-ul Ligii 1, scor 1-1. Partida nu a fost lipsită de incidente, camerele suprinzând un moment reprobabil: un steward lovește în plină figură un fan din Peluza Roș Albastră. 

Dacă Istvan Kovacs a reușit să țină în frâu nervii de pe teren, în ciuda celor două lovituri de la 11 metri acordate și cartonașului roșu arătat lui Harlem Gnohere, în tribune lucrurile au degenerat. În timpul reprize secunde, un grup de fani al celor de la FCSB a încercat să forțeze cordonul format de forțele de securitate și să meargă spre sectoarele rivalilor.

Inițiativa nu a decurs cum și-au dorit, lovindu-se de o ripostă violentă a stewarzilor. Unul dintre suporteri s-a lovit la propriu. O persoană masivă din rândul oamenilor de ordine i-a aplicat un croșeu puternic. Suporterul a fost cu greu susținut de cei din jur. 

camera Vezi VIDEO cu lovitura încastă de fanul celor de la FCSB

Vezi și: GSP LIVE / Alexandru David pus în încurcătură: "Vă pare rău că ați jucat pe Arena Națională?" » Răspunsul președintelui dinamovist

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
10210601915503182
Codin Gheorghe  •  13 Noiembrie 2018, 10:02

Tare articolul, iar foto super de exceptie.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  13 Noiembrie 2018, 08:12
Postat de radumatei pe 13 Noiembrie 2018, 00:10

Ala a fost un simplu episod izolat si nereprezentativ.

Stai linistit ca era doar o ironie, mai ne si amuzam ca de injurat e site-ul plin.

ucluj2011
ucluj2011  •  13 Noiembrie 2018, 08:12

Așa ură cum am eu pe FCSB , trebuie să spun că atunci când le văd pe gorilele alea că lovesc oameni mă apucă nebunia. Trebuiau să se bage vreo sută de suporteri ai FCSB și să-i bată să-i RUPĂ.... SĂ-I RUUUUPĂĂĂĂ pe *** care nici una nici două dau cu pumnul. trebuiau *** care a dat cu pumnul ... nici să nu mai VISEZE vreodată să lovească pe cineva , nu tocmai să o și facă!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează