FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 1-1

DINAMO - FCSB 1-1 // VIDEO Mircea Rednic anunță două transferuri: "Aduc un fost golgeter din Liga 1!" » Un singur fotbalist se potrivește descrierii

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 22:52

Dinamo și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1 (detalii AICI). Mircea Rednic anunță două transferuri urgente și trimite săgeți către Florin Bratu.

 "Am avut o atitudine bună. Am suferit doar la fazele fixe în acest meci, am dominat, cum era firesc cu un om în plus. Nu am fost însă inspirați. Atacanții au fost mereu în contratimp. E un punct pozitiv, echipa a stat bine în teren. Mai avem mult de muncă, mai trebuie să schimbăm, să aducem un plus de calitate în faza ofensivă.

Dacă spun că e cel mai slab lot pe care l-am văzut la Dinamo, se interpretează. Asta este. Asta a fost strategia antrenorului care a gândit lotul. Mâine vor semna doi atacanți, asta pot să vă zic sigur! Unul dintre e fost golgeter al României. 

Sunt sigur că prindem play-off-ul. Jucătorii care vor veni acum se vor antrena suplimentar, vor intra rapid în ritmul echipei și sunt sigur că ne vor ajuta", a declarat Rednic la TV Telekom Sport. 

"Arbitrajul de astăzi a fost impecabil. Terenul în schimb este o rușine absolută" Mircea Rednic

Pe cine aduce Rednic: Tade și un italian

Singurii foști golgeteri ai României liberi de contract în acest moment sunt Gregory Tade și Ioan Hora, dar cel din urmă a declarat în mai multe rânduri că exclude întoarcerea în Liga 1

Tade a evoluat în România pentru CFR și FCSB, câștigând titlul de golgeter în sezonul 2014/2015. În plus, cei doi au o relație specială, Rednic fiind omul care l-a adus la CFR. 

Următorul pe listă este italianul Mattia Montini, un vârf de 26 de ani și 1,84 metri înălțime, care a evoluat doar în țara natală până acum. Detalii despre el AICI.

25
de goluri în 74 de meciuri are Tade în Liga 1

VEZI ȘI: 

VIDEO + FOTO Harlem Gnohere, cartonaș ROȘU după un gest INEXPLICABIL

VIDEO + FOTO Imagini senzaționale: PCH, scenografie specială în an centenar » "Treceți batalioane române Carpații" a răsunat din piepturile a peste 20.000 de oameni

FOTO DINAMO - FCSB // Gazon HORROR pe Arena Națională! Derby-ul va avea de suferit

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
valyomanyd
valyomanyd  •  12 Noiembrie 2018, 10:35

Rednic nu a spus ca atacantul a iesit" golgeter"( nu sunt sigur ca e corect ) in Romania ! In alta ordine de idei, am un anunt important, cine e somer si vrea sa fie colaborator ( postac platit) la Gsp, sa-l intrebe pe iosif cum si ce trebuie sa faca !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Noiembrie 2018, 09:32
Postat de mariuss72 pe 12 Noiembrie 2018, 09:14

***

tot n-ai invatat sa ignori prostul satului :))

mariuss72
mariuss72  •  12 Noiembrie 2018, 09:14
Postat de moartea.din.vaslui pe 12 Noiembrie 2018, 08:55

***, fugi repede la covrigărie, că a bagat Gelu marfă proaspătă..! Să nu mori de foame!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează