FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // EXCLUSIV Mărturii din infernul trăit de Slavko Perovic: „Îngrozitor! La Dinamo parcă sunt atrase aceste momente”

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 17:55

Slavko Perovic (30 de ani), atacantul lui Dinamo, a fost făcut KO de Iulian Cristea în derby-ul câștigat de „câini” în fața FCSB-ului cu 2-1. 

Sârbul a rămas inert pe gazon după lovitura în bărbie primită de la fundașul FCSB-ului, iar colegii săi s-au temut de ce e mai rău. Alexandru Răuță, colegul lui Perovic, a povestit cum a trăit momentele cumplite prin care a trecut atacantul. 

„M-am speriat, mai ales că acum câteva luni am trăit și cu Neagoe același moment. Este îngrozitor pentru noi, la Dinamo parcă sunt atrase aceste momente. Nu este deloc plăcut, nu doresc nimănui așa ceva”, a spus Răuță, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

În minutul 44 al primei reprize, Slavko Perovic a primit o lovitură în cap de la fundașul Iulian Cristea și a rămas inconștient pe gazon. Ulterior, a fost dus la spital. 

Perovic e bine! 

Vârful lui Dinamo a vorbit pentru GSP.RO despre starea sa și le-a transmis fanilor că nu mai are nicio problemă: „Sunt OK acum! Sunt în afara oricărui pericol! Mă bucur că a învins Dinamo. Am ținut legătura cu doctorul care mi-a spus cum s-a terminat meciul”. Detalii, AICI!

+10 FOTO

VIDEO // Ionuț Negoiță: „Au fost mai mulți factori pentru care n-am ajuns în play-off! E păcat”

Vezi și: 

EXCLUSIV A câștigat primul derby al carierei și are planuri mari: „Câștigăm Cupa și ștergem impresia din acest sezon” + „Arbitrajele ne-au fost nefavorabile tot campionatul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno999
creeperno999  •  17 Februarie 2020, 22:50

Bine ca n-a patit ceva grav

prostiidelafc5b
prostiidelafc5b  •  17 Februarie 2020, 20:11
Postat de blatistudinovidiu pe 17 Februarie 2020, 19:34

Zece etape suspendare pentru CRISTEA

frf o sa-i dea flori. o sa vedeti....

103798407052226
 •  17 Februarie 2020, 19:39
Postat de blatistudinovidiu pe 17 Februarie 2020, 19:34

Zece etape suspendare pentru CRISTEA

si 12 etape suspendare pt simularea lui herovic ! pai ce ala a fost fault ?>! vi din spate si bagi capu la juma de metru ?! cred ca exerseaza mereu faza la antrenamente !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează