FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // Peluza Roș-Albastră acuză: „3 titulari au făcut figurație. Rușine!”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 15:46

DINAMO - FCSB 2-1 // Peluza Roș-Albastră a reacționat dur după înfrângerea vicecampioanei din Derby de România.

Ultrașii steliști au taxat prestația echipei favorite și au amendat atitudinea jucătorilor din meciul disputat duminică seara pe Arena Națională.

PRA: „Două-trei staruri fac figurație pe teren”

#rușine. Nici «câinii» nu credeau că pot să ne învingă în acest meci. Un nou meci, o nouă dezamăgire în joc, la fel cum au fost și celelalte meciuri din acest an.

Avem 2,3 «staruri» care fac figurație pe teren, cel puțin anul ăsta. Se vede că pauza competițională ne-a dereglat de tot. Din cel mai ușor program posibil în aceste 5 meciuri (având și restanța cu FC Voluntari), am reușit să luăm doar 4 puncte. Să zicem că batem Chindia, vom face 7, dar tot e foarte puțin.

Delăsarea, nepăsarea, individualismul unora dintre jucători sunt doar câteva dintre motivele acestor jocuri catastrofale. Doar cu 2, 3 jucători care chiar pun suflet (Planic, Crețu etc) nu avem vreo șansă la titlu. Pe Pintilii îl sfătuim să se lase de fotbal când, cu el pe teren, echipa avea agresivitate, determinare” - fragment din comunicatul Peluzei Roș-Albastre.

POSTAREA INTEGRALĂ

#rusine dinamo-STEAUA:2-1. Nici cainii nu credeau ca pot sa ne invinga in acest meci. Un nou meci, o noua dezamagire in...

Posted by Peluza ros-Albastra Oficial on Monday, February 17, 2020

În acest moment, FCSB este la 6 puncte de liderul CFR Cluj, după 25 de etape disputate. În cazul în care această distanță s-ar păstra și după ultima rundă a sezonului regulat, roș-albaștrii ar fi în play-off la 3 puncte în spatele echipei lui Dan Petrescu, după înjumătățire.

VEZI ȘI:

DINAMO - FCSB 2-1 // Mihai Stoica, prima reacție după derby: „Nu am trăit în viața mea o rușine mai mare! E MOMENTUL ZERO”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
ghost2436
ghost2436  •  18 Februarie 2020, 22:49

A plăti gigi si pentru părerile celor din peluza! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno999
creeperno999  •  18 Februarie 2020, 22:49

Da

832340336969683
Nello Milano  •  18 Februarie 2020, 20:22

MA CRUCESC CITIND ORA DE ORA ALTE SI ALTE EXPLICAȚII PUERILE CUM CA FCSB A PIERDUT CU DINAMO DIN CAUZA CA UNUL ERA NEBĂRBIERIT ,ALTUL AVEA NASUL ROSU ,*** ***. ALTUL AVEA PARUL NETUNS ETC ! PAI MAI NENE CAT DE *** *** *** AL *** *** , *** , *** PUSCARIASI INTERLOPI ? OARE ECHIPA ASTA CARE VA STA IN GAT DE ZECI DE ANI OE NUME DINAMO BUCURESTI CHIAR NU MERITA SA SE SCRIE DESPRE EA DECAT MIZERII SI INTRIGI *** ? OARE BAIETII AIA NU AU JUCAT NIMIC SI AU CASTIGAT DOAR CA PANTARU A LIPSIT *** *** *** "*** " S-AU CA TANASE SE GABDEA PE CINE SA NAI PUNA ANTRENOR LA FCSB ,CA EL E DIRECTOR SPIRTIV ? OARE DINAMO NU ARE FOTBALIȘTI CARE MERITA SCRIS DESPRE EI LUCRURI FRUMOASE ? SINCE , FITUICA VOASTRA E O MARE RUSINE PENTRU TOT CE INSEAMNA JURNALISM SI SPERAN CAT DE CURAND SA AUZIM *** *** *** A PLECAT SA-L JUDECE IOAN CHIRILA ,IONESCU QIUNTUS , VADIM , PĂUNESCU S-AU CRUSTIAN TOPESCU .SA VA FIE RUSINE ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează